Κοινωνία πάρε αποφάσεις – Του συγγραφέα Τζώρτζ Τσαγγαρίδη

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ:

1. Σε Θεό, δεν πιστεύεις. 2. σε καλοσύνη, δεν πιστεύεις. 3. στην Αγάπη, δεν πιστεύεις. 4. ενωμένη, δεν είσαι. 5. ευκολόπιστη, είσαι. 6. την κακία, την έχεις δεύτερη φύση. 7. προδότες, ψηφίζεις. 8. επί πτωμάτων, πατάς. 9. Πενταψήφια ρουφιανιάς, δέχεσαι 10. ιστορία λάθος, μαθαίνεις. 11. Σε στημένα παιχνίδια, ποντάρεις. 12. Εύκολο πλούτο, κυνηγάς. 13. Τεμπέλα, είσαι. 14. Όποιον ανεβαίνει, τον υποσκάπτεις. 15. Όποιον πνίγεται, τον σπρώχνεις χειρότερα στον πάτο. 16. Τον άστεγο, τον κλωτσάς. 17. Τον μετανάστη, τον λες λάθρο. 18. Τον φασίστα, τον επικροτείς. 19. Τον αγωνιστή, τον λοιδορείς. 20. Τον ονειροπόλο, τον λες τρελλό. 21. Τον γέροντα, τον πετάς σε γηροκομείο. 22. Το παιδί, το χτυπάς αντί να το νουθετείς. 23. Τον δάσκαλο, δεν τον ακούς. 24. Τον πόλεμο, τον διατηρείς. 25. Τον παπά με τις κοιλιές, τον λες θρησκεία. 26. Τον Ασκητή, τον λες περιθώριο. 27. Πίνεις ηρεμιστικά, αντί να προβληματίζεσαι. 28. Εξάρεις την πορνεία. 29. Πουλάς έρωτα. 30. Δεν προασπίζεις την οικογένεια. 31. Δεν αγαπάς την μάθηση. 32. Δεν προάγεις τον πολιτισμό. 33. Είσαι ρατσίστρια. ΕΑΝ Ο ΙΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ !!!

Φωνάζω χρόνια τώρα να ενωθείς και να αντιμετωπίσεις, τον μεγάλο εχθρό σου, που δεν είναι άλλος, από μιά ¨ομάδα παρανοϊκών ανθρώπων”, που παίζει παιχνίδια στην πλάτη σου. Δεν με ακούς !!! Αντίθετα, με πολεμάς !!! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΚΛΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !!! ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ,ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!! 1. Ή ΕΙΝΑΙ ΤΡΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ !!! 2. Ή ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ, ΠΟΥ (όπως όλοι που κατασκευάζουν …τα ερευνητικά κέντρα) με σκοπό, να πουλήσουν, τα ατίστοιχα αντι-φάρμακα, “τους ξέφυγε” και τώρα, “πάνε να τον μαζέψουν!!!” ΤΡΙΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!! ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΙΣΧΥΕΙ… Αν, με ρωτήσεις, ποιά, από τις δύο ισχύει πιά, αλήθεια, δεν έχω απάντηση. ΟΜΩΣ, ΘΕΛΩ -ΑΚΟΜΑ- ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! “ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΟΣ” Να, εύχεσαι, να είναι !!! Τώρα, το μόνο που σου απομένει, είναι να Προσεύχεσαι, να είναι “παρανοϊός” και “απλή τρομοκρατία των διεθνών κεντρων αποφάσεων”… ΔΙΟΤΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ “ΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ” και, δεν έχεις, τίποτα άλλο να κάνεις, από, “το να πληρώσεις τα λάθη σου !!!” Τώρα, σε βλέπω να κλείνεσαι στα σπίτια σου, λες κι έπεσε πυρηνική βόμβα !!! Διότι, εάν τα πράγματα, είναι, όντως δυσάρεστα στην εξέλιξή τους, είναι, χειρότερα, απο πυρηνική βόμβα ! Σε βλέπω, σε κατάσταση παράνοιας ! Σε βλέπω, να αδειάζεις τα Super Market, για το ενδεχόμενο, πανδημίας και έλλειψης τροφίμων ! Σε βλέπω, να κρύβεσαι και να έχεις χωθεί, σαν τους τυφλωπόντικες, στην τρύπα σου ! Σε βλέπω, να φεύγεις στα χωριά σου, “ζητώντας την ζεστασιά των Πατεράδων και των Παπούδων σου”, τους οποίους, είχες λησμονήσει… Σε βλέπω, σε πλήρη αποσύνθεση.. Σε βλέπω, σε πλήρη αμηχανία.. Σε βλέπω, σε πλήρη διάλυση..

ΤΩΡΑ, ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΛΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ! ΤΩΡΑ, ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΛΕΙΣΑΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, “ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ !!! Και, θα πληρώσεις !!! ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ, ΠΩΣ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ, ΤΟΥ: “ΕΙΜΙ, ΤΑΧΕΩΣ ΑΠΩΛΩΜΕΘΑ, ΟΥΚ, ΑΝ, ΕΣΩΘΗΜΕΝ !!!” Δεν κατλαβαίνεις Χριστό !!! ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ, ΠΩΣ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ, ΤΗΣ: “ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ !!!” Δεν καταλαβαίνεις Χριστό !!!

Τώρα, ήρθε, η πιό περίεργη ώρα, της ανάληψης, των ευθυνών σου !!! Δεν θα την γλυτώσεις, έτσι εύκολα !!! Μην σου περνάει από το μυαλό αυτό !!! Θα δοκιμαστείς, με τον χειρότερο τρόπο !!! Δεν θα περάσει, έτσι εύκολα, αυτή, η κατάσταση … ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ, ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΑΝ !!! Και, όπως λέω και σε πρόσωπο που Αγαπώ πολύ,… ΤΩΡΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ μου, “ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ !!!”, ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΟΥ !! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ !!! ΕΙΤΕ, ΣΕ περίπτωση ΠΑΡΑΝΟΙΟΥ, ΕΙΤΕ, ΣΕπερίπτωση ΙΟΥ, ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΕ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΣΑΡΚΑ, Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ, ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ !!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ !!! Έτσι κι αλλιώς, Αγαπητή μου Κοινωνία, εκεί ήσουνα, “ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ !!!” ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην όποια επιλογή σου Κοινωνία !!!

Τζώρτζ Τσαγγαρίδης Συγγραφέας