Ανακοίνωση Τμήματος Υγείας ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε και τις χειρότερες εκδοχές του εαυτού του

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ:

Αυτή τη φορά ο κ. Μητσοτάκης, σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον αγαπημένο του ΣΚΑΙ, ξεπέρασε και τις χειρότερες εκδοχές του εαυτού του.  Τι μας είπε: Ότι δεν θα τον πείραζε καθόλου αν ένα ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο μετατόπιζε τη δράση του σε δημόσια νοσοκομεία,  «απαλλάσσοντας τα από την υποχρέωση αγοράς για παράδειγμα ενός μαγνητικού τομογράφου».

Έτσι ο ιδιοκτήτης του οποιουδήποτε εξοπλισμού, θα τοποθετεί τον εξοπλισμό στο χώρο του νοσοκομείου, θα τον τροφοδοτεί με τις εξετάσεις που θα παράγει το νοσοκομείο ( σίγουρη δουλειά) και θα χρησιμοποιεί όχι μόνο τις εγκαταστάσεις και τις παροχές του νοσοκομείου αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό του. Γιατί το ιδιωτικό κεφάλαιο δεν πρέπει να πληρώνει αλλά μόνο να εισπράττει κρατικό χρήμα. Και για να μην γίνει καμιά «στραβή» θα πρέπει να συμμετέχει ο ιδιωτικός τομέας και στη διοίκηση του νοσοκομείου!

Δηλαδή σίγουρη δουλειά, χωρίς ρίσκα επιχειρηματικά και με εξασφαλισμένη κερδοφορία. Η πιο εφιαλτική εκδοχή του νεοφιλελευθερισμού σερβιρισμένη από τον κ. Μητσοτάκη.

Όσο για τη μείωση του κόστους, την οποία διαφημίζει ο κος Μητσοτάκης, τη δοκιμάσαμε με τους εργολαβικούς εργαζόμενους. Το αποτέλεσμα της εκδίωξης των εργολάβων από τα Νοσοκομεία εξασφάλισε καλύτερες αμοιβές για τους εργαζόμενους και εξοικονόμηση πόρων της τάξης του 20-25 %.

Ελπίζει η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης ότι θα βρουν πρόθυμους αγοραστές του εφιάλτη που σερβίρουν; Στις 26 Μάη θα έχουν την απάντηση στο ερώτημά τους και η απάντηση θα είναι εφιαλτική για τους ίδιους.