Χάρης Μαμουλάκης : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον πρώτο σε σταυρούς Βουλευτή Ηρακλείου!!!

Ο Χάρης Μαμουλάκης εκλέχτηκε πρώτος Βουλευτής Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, λαμβάνοντας 23.253 ψήφους.Μάλιστα από τους πρώτους που εξέφρασε θετική και δη ανοιχτά την άποψη του για τον μετασχηματισμό ΣΥΡΙΖΑ, πιστός υποστηρικτής απόψεων του έντιμου Προέδρου μας ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!!!
ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ- ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ-ΑΡΙΣΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ 
Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 19 Μαΐου 1976.Είναι γιος του Πολιτικού Μηχανικού Αντώνη Μαμουλάκη και της Δέσποινας Μαμουλάκη, παντρεμένος με την Κάλλια Γαρεφαλάκη και πατέρας 4 παιδιών, της Δέσποινας, της Ασπασίας, του Αντώνη και του Μανόλη.
Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, κάτοχος Master στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων από το London South Bank University (MSc), Κάτοχος Ανώτατου Εθνικού Διπλώματος Πολιτικού Μηχανικού από το Portsmouth University (BEng) και απόφοιτος του Πειραματικού Λυκείου Ηρακλείου.
Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Τούρκικα.

ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 

Από το 2001 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ηράκλειο ως Πολιτικός Μηχανικός, συμμετέχοντας σε διάφορα εταιρικά σχήματα κατασκευής κυρίως ιδιωτικών έργων.
Έχει μεγάλη εμπειρία σε συγκοινωνιακά έργα, έργα οδοποιίας, καθώς και στην κατασκευή κατοικιών, ξενοδοχείων, δημοσίων κτιρίων και επαγγελματικών χώρων.
Υπήρξε ιδρυτής της Prismanet Group A.E., απ’ όπου και παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του μετά την εκλογή του ως Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δύναμη Πολιτών Ηρακλείου.
Μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Μηχανικών Διαχείρισης Έργων και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/Τμήμα Ανατολικής Κρήτης (2003-2013), της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ/Τμήμα Ανατολικής Κρήτης (2003-2009) και της Κεντρικής Αντιπροσωπείας στην Αθήνα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (2010-2013).

                            ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ 

Είναι Αντιπρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Ηρακλείου και Πρωταθλητής Ελλάδος Σκακιού με τον Ο. Α. Α. Ηράκλειο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής 1992 και 1993, Πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης, καθώς και εθελοντής Αιμοδότης, Δότης Αιμοπεταλίων & Δωρητής Οργάνων.

     Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ

Εκλέχτηκε πρώτος Βουλευτής Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, λαμβάνοντας 23.253 ψήφους
Την περίοδο 2014 – 2019 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ηρακλείου με την παράταξη «Δύναμη Πολιτών» του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών (2014 – 2016), Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας (2016 – 2019), Πρόεδρος του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης – Ε.Σ.Δ.Α.Κ. (2017 – 2019), καθώς και μέλος του Ελεγκτικού Κλιμακίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης (2014 – 2019).