ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ:«Ας προκηρύξει εθνικές εκλογές και θα κάνουμε όσα ντιμπέιτ θέλει»/ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΕ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΑΣ

Του Χρήστου Φραντζανά

«Ας προκηρύξει εθνικές εκλογές και θα κάνουμε όσα ντιμπέιτ θέλει» είχε πει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1. 

Ο Αλέξης προκήρυξε εθνικές εκλογές και φέρθηκε έντιμα . Ο Κούλης ΟΧΙ.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Τον περασμένο χειμώνα ο Κούλης ζήτησε ντιμπειτ και μάλιστα μιλώντας στην βουλή.Δεν πέρασαν 48 ώρες και τον κάλεσε ο Κωστάκης ο Καραμανλής και του είπε:

ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΝΤΙΜΠΕΙΤ -ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΣΟΥΖΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ .

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΑΚΗ ΑΠΟ Ν.Δ

Τότε ο Κούλης ήθελε να μετατρέψει την όλη διαδικασία σε ντιμπέιτ αλλά πως;;;Δηλαδή στην Βουλή και να πατήσει πάνω στην μομφή;;;Αυτά συντρόφια ούτε στις ταινίες δεν γίνονται.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ

Ο Κούλης γνωρίζει πως ο Πρόεδρος θα τον ξεγυμνώσει σε όλα τα επίπεδα.Από την υγεία που θέλει να την δώσει σε ιδιώτες αλλά και την επαναφορά του εισητηρίου στα νοσοκομεία, τον κατώτατο μισθό μιας και στηρίζει ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΤΑ, τον γαλάζιο ΣΕΒ, το ασφαλιστικό τύπου Πινοσετ και όλα τα ακραία και επικίνδυνα που έχει ήδη αποφασίσει εαν κυβερνήσει.

ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΕΞΗ – ΚΟΥΛΗ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ -ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.

Οπότε ο Κούλης προτιμά το ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς διότι σου λεει θα του την πέσουν όλοι του Τσίπρα . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΤΕΣΙΝΟΣ.

Θα τους περιλάβει εναν-εναν ως αλλος μονομάχος της ρωμαικής εποχής.