ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΛΑΚΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ:Κυριάκος Μητσοτάκης: «Γιατί να μην απολυθούν εκπαιδευτικοί; Δεν κατάλαβα; » [ΒΙΝΤΕΟ]

Του Χρήστου Φραντζανά

Εσείς λοιπόν που με τόση ευκολία ψηφίσατε Ν.Δ στις Περιφερειακές και Δημοτικές την δεξιά, διαβάστε.Οι δεξιοί πάντα φρόντιζαν τους λίγους.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

Ούτε μπαμπάς σας είμαι ούτε σας ταίζω αλλά η Ν.Δ το δηλώνουν ξεκάθαρα ,και ασφαλιστικό Πινοσέτ θα εφαρμόσούν και την υγεία στους ιδιώτες .Θα διαλύσουν τα πάντα .ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Εαν κυβερνήσουν πολλά τα δεινά .

Στο βίντεο ακολουθεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντησή του με εκπαιδευτικούς, το 2014 εξανίσταται και λέει: «Γιατί να μην απολυθούν και εκπαιδευτικοί; Δεν κατάλαβα»

Και όταν οι εκπαιδευτικοί αντιδρούν και του λένε πως τους εκπαιδευτικούς τους χρειαζόμαστε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζει με ερώτηση,  εννοώντας πως δεν τους χρειαζόμαστε όλους τους εκπαιδευτικούς.

Υ.Γ. Σημειώνεται πως τον Ιούλιο του 2013, ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο τότε υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης και ο τότε υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, αποφάσισαν την κατάργηση 46 ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ και την απόλυση 2500 χιλιάδων εκπαιδευτικών.