Όλη η πραγματική αλήθεια -και όχι τα ψέμματα του- για τον ακροδεξιό και ψευτοπατριώτη Βελόπουλο.

Επιμέλεια : Χρήστος Φραντζανάς
Ο ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ,ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ , ΕΛΕΟΣ-ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ -ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ- ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ;
                            ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Εμείς οι Μακεδόνες άλλα ξέρουμε .Πέρασε και δεν ακούμπησε συντρόφια από το ΠΑΣΟΚ.Ο τύπος είναι κερδοσκόπος και γέννημα θρέμμα ακροδεξιός.Γνωστός συνομοσιολόγος και αντι-σημίτης, ομοφοβικός ,συνεργάστηκε με ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ, και όλη του η επαγγελματική κ πολιτική πορεία είναι ” χτίσμενη” πάνω στην εκμετάλλευση όλων όσων αγοράζουν την ανήκουστη πραμάτεια του και φυσικά στην ακροδεξιά.

Είναι υπέρ της θέσπισης της θανατικής ποινής, έχει επιτεθεία πολλάκις  Γιάννη Αντετοκούνμπο, επειδή μοίρασζ φαγητό σε άπορους Αμερικανούς και όχι σε πτωχευμένους Έλληνες περνά αντιδημοκρατιά μυνήματα και αμέτρητα face news μέσα από τις τηλεοπτικές του εκπομπές.Και φυσικά πολέμιος του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς αλλά και των μεταναστών!!!

 

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

Ήταν από τις μεταγραφές που έγιναν επί Σαμαρά, στο πλαίσιο της «δεξιάς πολυκατοικίας». Πολιτικός μάνατζέρ του ήταν ο Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος είχε ήδη δει τους άλλους δύο «πιστούς του στρατιώτες», τον Αδ. Γεωργιάδη και τον Μ. Βορίδης να ενδύονται τη στολή του «κεντροδεξιού,» με τελικό προορισμό τη σημερινή, πλήρως κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη. Ο Γ. Καρατζαφέρης, από την καθημερινή του εκπομπή, τον είχε αποκαλέσει το 2012 «ρουφιάνο του κόμματος».Το βίντεο που θα δείτε τα λέει όλα!!!!!!!!!!!!!!Για τους μετανάστες και για τον ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!!