Α.Γεωργούλης: Αν είχα θίασο, θα ήθελα Τσίπρα και Μητσοτάκη -Θα τους έβαζα να κάνουν μαζί κυβέρνηση

ΣΧΟΛΙΟ Χ.ΦΡΑΝΤΖΑΝΑ: Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ Κ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.

«Πιστεύω πως το ευρωκοινοβούλιο μου πάει περισσότερο. Οπότε δεν θα ήθελα να μπω στα άλλα. Προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο», δήλωσε ο ηθοποιός, που είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Γεωργούλης δήλωσε ακόμη ότι σε έναν δικό του θίασο, θα έβαζε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σχηματίσουν μαζί κυβέρνηση.

«Θα ήθελα σίγουρα και τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη, διότι στο θέατρο στην δραματουργία χρειάζεσαι εντάσεις και αμφίρροπες δυνάμεις. Μόνο μέσα από τις συγκρούσεις στην δραματουργία δημιουργείς καινούριους δρόμους. Οπότε θα τους έβαζα να φτιάξουν μια κυβέρνηση μαζί», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης στην ιστοσελίδα onlarissa.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το τι θα έκανε αν διαφωνούσε σε κάτι με τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Γεωργούλης απάντησε: «Καταρχάς, δεν μπορείς να συμφωνείς ή να διαφωνείς σε όλα με κάποιον. Η προσέγγισή μου σε όλη αυτή την ιστορία είναι καθαρά πάνω στον πολιτισμό, γιατί αν μπω σε άλλες διαδικασίες θα αρχίσω να ακυρώνω αυτό που έχω από την αρχή ως στόχο. Αν χρειαστεί να διαφωνήσω με κάτι που είναι κόντρα με τα πιστεύω μου, τότε θα ακολουθήσω τα πιστεύω μου και σε αυτό είμαι ξεκάθαρος».