Όλα όσα γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε για τον υπ.Ευρωβουλευτή κ. Πέτρο Κόκκαλη

Αγαπητό αναγνωστικό κοινό,
Πρόσφατα δεσμεύτηκα πως η στήριξη προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την Κυβέρνηση θα ενταθεί και στην υπό-ενότητα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ.Θα ξεκινήσω πρώτα με τον εκλεκτό της καρδιάς μου κ.Πέτρο Κόκκαλη , υποψήφιο του κόμματος στις επικείμενες ευρωεκλογές.Η άποψη μου ξεκάθαρη,τίμια και ειλικρινέστατη.Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι αναγκαίος στην ευρωβουλή.Ψήφος στον Πέτρο ισούται με ψήφο σε ένα νέο αέρα που η χώρα χρειάζεται.Δεν αδικώ τους παλαιότερους.Η θέση μου είναι να πούμε ηχηρό ΝΑΙ σε νέα πρόσωπα όπως ο αξιόλογος και αξιέπαινος Πέτρος Κόκκαλης.
Τα παρακάτω με τη  βοήθεια της Βικιπαίδεια

Ο Πέτρος Κόκκαλης (Αθήνα16 Φεβρουαρίου 1970) είναι επιχειρηματίας και παράγοντας του αθλητισμού.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι γιος του επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη και της Σοφίας Σκούρα. Από την πλευρά του πατέρα του είναι εγγονός του Πέτρου Κόκκαλη, γιατρού και υπουργού στην κυβέρνηση βουνού ενώ από την πλευρά της μητέρας του είναι εγγονός του Σπύρου Σκούρα, ιδιοκτήτη της “Σκούρας Φιλμ” και πρώην προέδρου της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.Σπούδασε ιστορία στο πανεπιστήμιο Hampshire και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην δημόσια διοίκηση στο Χάρβαρντ J.F.K. School of Government.

Το 1994 τοποθετήθηκε διευθυντής Marketing στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και το 1996 γενικός διευθυντής της εταιρείας. Αργότερα αναβαθμίστηκε στην θέση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, θέση όμως από την οποία παραιτήθηκε το 2008. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου παραιτήθηκε και από την προεδρία του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αξίωμα στο οποίο είχε εκλεγεί δύο μήνες πριν. Την περίοδο 2000 – 2001 διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. Επίσης είναι μέλος του δ.σ. της Intralot, αντιπρόεδρος στο ίδρυμα Κόκκαλη ενώ έχει χρηματίσει και μέλος του συμβουλευτικού ιδρύματος της UEFA. Το 2006 εξελέγη πρώτος πρόεδρος της Super League Ελλάδος.

Έχει ανακηρυχθεί «Άρχων Λαοσυντάκτης του Οικουμενικού Θρόνου» από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Τον Μάρτιο του 2019 παραιτήθηκε από τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, με το οποίο είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Πειραιά,και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές 2019 με τον ΣΥΡΙΖΑ.

                           Προσωπική ζωή

Από τον γάμο του με την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Έλενα Σκουλά έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Σωκράτη (γενν. 21 Ιανουαρίου 1999) και τη Σοφία (γενν. 15 Φεβρουαρίου 2000).

Σήμερα, διατηρεί σχέση με την ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα.Καί μάλιστα την σχέση αυτή την κρατά μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας . Του εύχομαι καλή επιτυχία και εύχομαι φίλες και φίλοι να τον στηρίξετε .Το αξίζει.