Μιλάνε όλοι για NOVARTIS μιλά και ο Μπένυ [Ε.Βενιζέλος]. Του Χρήστου Φραντζανά

Με περρίσιο θράσος μπήκε στον χορό των ανούσιων δηλώσεων για την σκανδαλώδη υπόθεση ΝOVARTIS και ο κ. Βενιζέλος.Ο άνθρωπος και πολιτικός που συγκυβέρνησε με την δεξιά, πήρε γραμμή από την Φώφη να βγει στον φασιστικό ΣΚΑΙ και να μας πει τι;;;Πως ζήτημα παραγραφής της σκευωρίας, δηλαδή της έσχατης προδοσίας που έχει διαπραχθεί δεν τίθεται, πως υπάρχει χρονική άνεση για τη διερεύνηση και πως ο ΣΥΡΙΖΑ και η εφημερίδα ΑΥΓΗ, έχουν περιέλθει σε σύγχηση!!!Ενώ μιλώντας στην Κοσιώνη πρόσθεσε, ό,τι γίνεται επίθεση κατά του πολιτεύματος!!!!!!!!


“Το μόνο που κατάφεραν έτσι είναι να έχει καταγραφεί με τον πιο πανηγυρικό τρόπο η προσπάθεια τους να στήσουν το αντίστροφο σκάνδαλο Novartis, δηλαδή τη σκευωρία σε βάρος όχι δέκα προσώπων αλλά θεμελιωδών θεσμών του πολιτεύματος, όπως η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και η διάκριση των εξουσιών”.Γράφει με άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα!!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ

Στην στημένη κατά την άποψη μου συνέντευξη , ο κ. Βενιζέλος δεν έκανε καμία αναφορά στις αποκλαύψεις Τσουκάτου, στα χρέη του κόμματος κτλ.Πως θα μπορούσε άλλωστε εφόσον η ” έγκριτη” Σ. Κοσιώνη δεν του έθεσε κανένα ερώτημα πάνω σε αυτά τα φλέγοντα ζητήματα.Και όπως λέει καθημερινά και ο λαός κάνανε Κοσιώνη και Βενιζέλος τους Κινέζους.Αυτή άλλωστε είναι η πάγια τακτική Αλαφούζου και Μαρινάκη.Παπαγαλάκια οι δημοσιογράφοι τους και όλα μιλημένα και στημένα.

ΤΑ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Σπατάλησαν χρόνο για να επιτεθούν αναίτια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συκοφάντησαν επίσης  την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη που επί ημερών Ν.Δ και ΠΑ.ΣΟ.Κ την επηρέαζαν και την κατεύθηναν και φυσικά αυτό δεν τους είναι αρεστό, και δώσαν μάχη ώστε να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Μόνο που κ. Βενιζέλο και το γνωρίζετε πολύ καλά ,οι εποχές που ράβατε και ξηλώνατε έχουν παρέλθει. Επίσης μιας και αναφερθήκατε στον κ.Πετσίτη, και αυτά θα σας γυρίσουν μπούμερανκ.Όποιος ανακατεύεται μα τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες αγαπητέ Μπένυ.Εσείς εκεί στο ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση.Το δικό σας κόμμα έφερε με τον ΓΑΠ τα μνημόνια και έβαλε σε περιπέτειες τον λαό. Ποτέ στην αριστερά συνολικά αναφέρομαι δεν υπήρξε ούτε καν οσμή σκανδάλου. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ- ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ-ΑΝΕΛ.Δεξιό κόμμα είναι οι του ΑΝΕΛ.Συμπορεύστε με  την δεξιά , με την οποία επι δική σας προεδρίας συγκυβερνήσατε, ξεχνάτε και δεν κάνετε καμία αναφορά στο ό,τι η Δεξιά συγκυβέρνησε με την αριστερά επί Κων. Μητσοτάκη και τέλος υποτιμάτε τη νοημοσύνου του λαού. Συνιστώ ψυχραιμία διότι πολύ σύντομα μέσα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα πάρετε την πρώτη λαική απάντηση.