Χρήστος Φραντζανάς: ” Μετανιώνω που δεν έσυρα στα δικαστήρια τον Χίο”

Αγαπητό αναγνωστικό κοινό,

Ο Χίος ή μακελάρης το 2004 εργαζόταν στον ALTER και παρουσίαζε κουτσομπολίστικη εκπομπή.Εγώ τότε εργαζόμουν στο Star και κάλυπτα το Φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Πληροφορήθηκα πως ζωντανά από την εκπομπή του μου επιτέθηκε φραστικά με χαρακτηρισμούς που πιστέψτε με δεν θα γράψω . Με αποδείξεις ,υπήρχε καταγεγραμένο υλικό ζήτησα να βγω ζωντανά στην εκπομπή της Λαμπίρη που μετέδιδε επίσης ζωντανά το Star.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑ …………

Όταν επέστρεψα στο γραφείο μίλησα με το νομικό τμήμα του καναλιού. Μου είπαν πως αν κινηθώ δικαστικά το πλαφόν της οικονομικής αποζημίωσης που θα έπρεπε να μου δώσει θα ξεπερνούσε το ποσό των 100.000 ευρώ.

Θέλωντας να του δώσω μια ευκαιρεία να ανακαλέσει δημόσια του τηλεφώνησα και μια από τα ίδια .Όταν ομως του είπα τι τον περιμένει εαν κινηθώ δικαστικά ……Τουμπεκί ..αλλά πριν προλάβει να αρθρώσει λέξη του το έκλεισα στα μούτρα.

Στα επόμενα λεπτά δέχθηκα αμέτρητα τηλεφωνήματα από φίλους συναδέρφους του ΑΛΤΕΡ να τον λυπηθώ ,έχει οικογένεια ,που θα βρει τα χρήματα και άλλα πολλά .

Που θέλω να καταλήξω;;; Ο Χίος δεν άλλαξε και το επιβεβαίωσε πολλές φορές αλλά στις 9 Μαρτίου οι χαρακτηρισμοί  για τις γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το κατάπτυστο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του, θεωρώ πως το ποτήρι ξεχείλισε .Η δικαοσύνη οφείλει να παρέμβει.Και να αποδώσει δικαιοσύνη . Καμία ανοχή …ΚΑΜΙΑ…..