Αναμενόμενη η στοχοποίηση Δούρου.

Του Χρήστου Φραντζανά

Φίλες και φίλοι , πλέον το πολιτικό τοπίο ξεκαθάρισε. Φώφη και Κυριάκος ακολουθούν την ίδια γραμμή .Τώρα ήρθε η ώρα της Δούρου.Αναμενόμενη και αυτή η άδικη επίθεση και στοχοποίηση.Αλλά όπως συνηθίζουν για τα δικά τους έργα τουμπεκί.ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ και ειδικά το ΠΑΣΟΚ ,κυβέρνησε σχεδόν 20 χρόνια , δεν έκαναν τίποτα για τα μπαζωμένα ρέματα, τις αντί-πυρηνικές ζώνες και όλα τα συναφή ώστε σε περίπτωση πυρκαγιάς και να μην θρηνήσουμε θύματα αλλά και μην καούν καλλιέργειες και δάση .

Η απραξία τους σε όλο το μεγαλείο. Θα το ξαναγράψω.Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει πληγές που κληρονόμησε από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ κ Ν.Δ.Και δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος.Φυσικά αυτό τους ενοχλεί. Γι αυτό και έχουν λυσσάξει ,περισσότερο οι της Ν.Δ να κυβερνήσουν την χώρα.Με τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση κόπηκαν τα θα του ΠΑΣΟΚ και οι φρούδες ελπίδες στον λαό.Τους λεω να κοιτάξουν τα του οίκου τους που δεν πάνε καλά ,ήδη στη Ν.Δ ξεκίνησαν οι διαφωνίες και οι εμφύλιοι, στο ΚΙΝΑΛ όπου δεξιήζουν .

Η πολιτική πορεία της κυρίας Δούρου γνωστή .Θα σας την υπενθυμίσω προς χάριν των χιλιάδων υποστηρικτών της που την εμπιστέυτηκαν .

Εκλέχτηκε βουλευτής Β΄ Αθηνών με το Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου 2012. Διετέλεσε υπεύθυνη της Επιτροπής Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου (ΕΕΚΕ) για την εξωτερική πολιτική, στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και στις 2 Φεβρουαρίου 2014 εκλέχτηκε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Στις 18 Μαρτίου του 2014 παρέδωσε τη βουλευτική της έδρα, την οποία έλαβε η Ελένη Αυλωνίτου.Την 25η Μαΐου του 2014 εκλέχτηκε περιφερειάρχης Αττικής, όντας επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Ζωής .

ΕΙΠΑΜΕ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ