Κούλης ,Φώφη και ομοιδεάτες τους για τα πρόσφατα επεισόδεια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Του Χρήστου Φραντζανά

Θα ξεκινήσω με την κυρία .Γεροβασίλη η οποία έπραξε σωστά και δημοσιοποίησε τα στοιχεία που δείχνουν πως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η εγκληματικότητα έχει μειωθεί κατακόρυφα.

Ο Κούλης ,η Φώφη τα δικά τους ΜΜΕ και σας το γράφω με πικρία διότι δεν ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, συνεχίζουν με την ίδια τακτική.Για αυτούς για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ως πολίτης έχω το δικαίωμα όχι μόνο να ασκώ κριτική αλλά και να ρωτώ.

Ερωτώ . 1. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προμηθεύσει σχεδόν όλη την ΕΛ.ΑΣ με ΛΗΓΜΕΝΑ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ;;;

2. Ο ΣΥΡΙΖΑ επέτρεπε να χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί σαράβαλα περιπολικά;;;

3. Το 2000 επί Σημίτη ,στην πόλη της Θεσσαλονίκης , είχε αποκαλυφτεί πως οι κλούβες των ΜΑΤ κυκλοφορούσαν με φθαρμένα λάστιχα……Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε τότε;;

Τα πρόσφτα επισόδεια ΚΟΥΛΗ ,ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ , αντιμετωπίστηκαν άμμεσα και αποτελεσματικά. Το γνωρίζετε αλλά είπα-έγραψα για εσάς για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.Το να παριστάνετε τους Κινέζους ή να σφυρίζετε κλέφτικα ,να λέτε ψέμματα στον ίδιο σας τον ευατό σας έγινε συνήθεια .Η ένδοξη Ελληνική Αστυνομία επι ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει όχι μόνο άριστο εξοπλισμό αλλά λειτουργεί δημοκρατικά.Εκτός αν θέλετε ,όπως έπραξε το κόμμα σας στο παρελθόν Φώφη να πηγαίνουν οι δοιμιρίες και να ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου συνταξιούχους διαδηλωτές. Και αυτό το ξεχάσατε;;;

Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια όλων μας και δεν ζείτε σε γυάλα Φώφη και Κούλη , οι εκατοντάδες περιπολίες της ΔΙΑΣ και όχι μόνο μαρτυρούν πως η ΕΛ.ΑΣ επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ επιτέλους βρήκε τον δρόμο της. Το μαύρο σας παρελθόν Κούλη ,αυτό της δεξιάς όπου ο λαός έβλεπε με εχθρότητα τα αστυνομικά όργανα πήρε τέλος.

Κλείνω με τα τελευταία μου ερωτήματα  .Υπάρχει κράτος δίχως φιανόμενα εγκληματικότητας;;;Πείτε μας ονόμαστε το .Μεγαλώσατε όπως εγώ με ένα ταπεινό μισθό αστυνομικού που στερήθηκε πάρα πολλά για να μεγάλωσει και να σπουδάσει τα 2 του παιδιά;; Έμειναν ποτέ άυπνες οι μητέρες σας με τον φόβο εαν ο σύζυγος αστυνομικός θα επιστρέψει σώος στην οικογένεια του;;; ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΦΩΦΗ.ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ -ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ – ΘΕΑΤΡΙΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΣΣΑΙΩΝΑ ΟΠΩΣ ΠΡΑΞΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Ο Θεός να σας λυπηθεί και να σας συγχωρέσει.Εγώ όχι.