ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ: ‘Αρχισαν τα όργανα στη Ν.Δ.Σε κατάσταση εμφυλίου λόγω Άδωνη

Του Χρήστου Φραντζανά

Αναμενόμενα τα όσα συμβαίνουν στη Ν.Δ και έπεται και συνέχεια και ξεκαθάρισμα λογαριασμών . Ο μέσος ψηφοφόρος της Ν.Δ θεωρεί τον Γεωργιάδη ξένο σώμα.Μάλιστα εκφράζουν την οργή τους και για το γεγονός της θέσης που κατέχει.Τα παράπονα μελών της Ν.Δ δεν έχουν τελιωμό.Τι λένε; Πολλά με πρώτο πως η θέση του αντιπροέδρου θα έπρεπε να είχε δωθεί σε γέννημα θρέμα νεοδημοκράτη. ” Χαθηκαν τόσα στελέχη, τον Άδωνη έπρεπε να επιλέξετε για αντιπρόεδρο Πρόεδρε, λένε στον Μητσοτάκη”

Επίσης η γενικότερη συμπεριφορά του εντός κοινοβουλίου και οι ύβρεις και σε συνεντέυξεις βρίσκουν αντίθετα τα συντηριτικά και μετριοπαθή στελέχη και μέλη της Ν.Δ.Σχολιάζουν αρνητικά και τις ομοφοβικές του απόψεις οι οποίες όπως πάντα λένε αυτοί που βλέπουν μπροστά ,θυμίζουν άλλες εποχές και έχουν θέσει ζήτημα ψηφοθηρίας.

” Έχει ξεπεράσει τα όρια της γραφικότητας” λένε στον Μητσοτάκη και του ζητούν να τον συμμαζέψει. Είναι του επισημαίνουν ακροδεξιός ,φασίστας και επικαλούνται τις παλαιότερες τηλεοπτικές του εκπομπές.Ευτυχώς για εμένα και το κόμμα που υποστηρίζω από την ”γέννηση ” του, ο μπουμπούκος δουλεύει για εμάς αλλά και πάλι ευτυχώς , αν και θεωρεί πως είναι γατόνι, δεν το έχει καταλάβει.

Η Ν.Δ έχει διαιρεθεί και λέω δόξα τον Θεό σε πολλά στρατόπεδα. Καραμανλικοί, Σαμαρικοί και Μητσοτακικοί .Ο Δένδιας και Χατζηδάκης , μαθαίνω είναι έξαλλοι με τον μπουμπούκο.Καλά βουλευτές της περιφέρειας ;;;;;;Ούτε ζωγραφιστό δεν θέλουν να τον δουν .Και πρώτος και καλύτερος ο βουλευτής κιλκίς  Γιώργος Γεωργαντάς μετά τα όσα πόσταρε στα σοσιαλ μιντια ο  Άδωνης με αφορμή  εκδήλωση της Ν.Δ όπου ο Γεωργαντάς είχε προσκαλέσει τον Ψαριανό.Κάτι που δεν άρεσε στον μπουμπουκο και έγινε το της σιδηρούν κεικλίδωμα τοις επι χρήμασι γυναικός.

Τέλος ,σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες , Δένδιας και Χατζηδάκης του έχουν κυρήξει πόλεμο με πάτημα -διακιολογία πάνω στις επιλογές που πρέπει να γίνουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος τους.

Όπως έχω γράψει για την Φώφη ,το ίδιο κι εδώ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΤΕ…….