Στα Χανιά ο Γ. Σταθάκης: Καμία πληγείσα περιοχή δεν θα μείνει χωρίς την άμεση αρωγή και στήριξη της πολιτείας

Στα Χανιά βρέθηκε ο υπουργός Περιββάλοντος Γ. Σταθάκης προκειμένου να ενημερωθεί για τις διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών

Στα Χανιά βρέθηκε ο υπουργός Περιββάλοντος Γ. Σταθάκης προκειμένου να ενημερωθεί για τις διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από την έντονη κακοκαιρία. «Καμία πληγείσα περιοχή δεν θα μείνει χωρίς την άμεση αρωγή και στήριξη της πολιτείας» τόνισε.

«Σε κάθε περίπτωση η πολιτεία έχει ήδη ξεκινήσει ταχύτατα τις καταγραφές των ζημιών και την αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου όπου επείγει. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε σε πρόχειρες λύσεις-«μπαλώματα», αλλά να εφαρμόσουμε τα ενδεδειγμένα» δήλωσε ο υπουργός.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Γιώργος Σταθάκης@g_stathakis

Σήμερα και χτες βρέθηκα στα , προκειμένου να ενημερωθώ για τις διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από την έντονη κακοκαιρία. Καμία πληγείσα περιοχή δεν θα μείνει χωρίς την άμεση αρωγή και στήριξη της πολιτείας.

Γιώργος Σταθάκης@g_stathakis

Στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης ενημερώθηκα για τη λειτουργία του συντονιστικού για την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο και συζήτησα με τον διευθύνων σύμβουλο του ΟΑΚ για τα επόμενα βήματα που σχεδιάζονται, ώστε να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό οι ζημιές.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Γιώργος Σταθάκης@g_stathakis

Στη γέφυρα που κατέρρευσε κοντά στον οικισμό Μουρί Βουλγάρω μιλήσαμε με κατοίκους της περιοχής, η οποία είναι αποκομμένη λόγω των εκτεταμμένων ζημιών. Κοινή διαπίστωση είναι πως μπαζωμένα ρέματα, καταπατήσεις και άλλες παρεμβάσεις συνέβαλαν στο καταστροφικό πέρασμα της θεομηνίας. pic.twitter.com/RJnQ8oEEH8

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter