Ο δημοσιογράφος Χρ. Γιαννούλης υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας – Συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα

Σεβαστός από ευρύ φάσμα της δημοσιογραφίας και της πολιτικής, ο δημοσιογράφος Χρήστος Γιαννούλης αποτέλεσε πρόταση του Αλέξη Τσίπρα

Υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα είναι ο δημοσιογράφος Χρήστος Γιαννούλης, έπειτα από πρόταση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο πρωθυπουργός αναφέρει: «Είχα σήμερα συνάντηση με τον Χρήστο Γιαννούλη, στον οποίο πρότεινα να είναι υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

«Χρήστο, καλή επιτυχία στον αγώνα για μια δημοκρατική και προοδευτική Μακεδονία» σημειώνει ο κ. Τσίπρας.

View image on Twitter

Alexis Tsipras

@atsipras

Είχα σήμερα συνάντηση με τον Χρήστο Γιαννούλη, στον οποίο πρότεινα να είναι υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Χρήστο, καλή επιτυχία στον αγώνα για μια δημοκρατική και προοδευτική Μακεδονία.

180 people are talking about this

Ένα σύντομο βιογραφικό

Ο Χρήστος Γιαννούλης γεννήθηκε το 1968 στην Κατερίνη. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος από πολύ νεαρή ηλικία, μεταξύ άλλων ως ανταποκριτής του «Αγγελιοφόρου» και ως πολιτικός συντάκτης, παρουσιαστής ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ3. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας- Θράκης από το 2000, ενώ το 2011 εξελέγη και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Το 2014 είχε θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Κατερίνης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνοντας ποσοστό 27.36%