Τηγανιά χοιρινού με μέλι και πορτοκάλι

HideΥλικά συνταγής

Με ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομματάκια μπορουμε να φτιάξουμε πολύ εύκολα και γρήγορα τηγανιά χοιρινου.

Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε το ψαρονέφρι με το ελαιόλαδο μέχρι να ψηθει το κρέας. (προσοχη μην το κάψετε!!!)

Μόλις ψηθεί το κρέας προσθέτουμε στο τηγάνι τα υπόλοιπα υλικά, δηλαδή τον ζωμο βοδινού, τον χυμό πορτοκαλιού, το κρασί, το μέλι, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Η τηγανια χοιρινου  με μελι και πορτοκαλι ειναι ετοιμη να σας καταπληξει!!!

Τη συνοδεύουμε με πουρέ ή με ρύζι ή με πατάτες τηγανητές.

Καλή σας όρεξη!