ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ 2018   

ΚΡΙΟΣ

Θα δεις σήμερα πολλά ζητήματα που σε είχαν απογοητεύσει με την στασιμότητά τους, να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αφήνεις το άγχος να σε καταβάλει, γιατί είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθείς σε λάθη.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,11,25,43.

ΤΑΥΡΟΣ

 Σήμερα θα δεις πολλές υποθέσεις σου, που παρέμεναν στάσιμες, να αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά και μάλιστα με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Να περιμένεις ειδήσεις και αλλαγές, που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,12,33,42.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα σου χρειαστεί αρκετός προγραμματισμός και ψυχραιμία, για να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως όσα έρχονται από το παρελθόν. Μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, αλλά μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,14,28,45.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα,  θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα για να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις αυτά που θέλεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που νιώθεις, μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,17,29,46.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα,  είναι πολύ θετική για εσένα και αυτό φαίνεται, καταρχήν από την καλή σου διάθεση και την όρεξη που έχεις, να βρεθείς με παρέες και να περάσεις πολύ όμορφα. Μην υποκύψεις λοιπόν σε όσα σε στενοχωρούν, γιατί σύντομα θα περάσουν.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,17,22,41.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τελευταίο διάστημα, σου έφερε καθυστερήσεις και άγχος με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μένουν πίσω και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Σήμερα θα δεις ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…10,28,33,46.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα σου δημιουργεί τη διάθεση για περισυλλογή και την ανάγκη να κατανοήσεις καλύτερα διάφορα γεγονότα, που συμβαίνουν στη ζωή σου. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις και μια εξήγηση για τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων, που σε προβληματίζουν.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,10,36,47.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και το τελευταίο διάστημα,  προκύψαν αρκετές καθυστερήσεις που σε έχουν αγχώσει, τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή και ηρεμία, για να μην κάνεις λάθη.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,17,23,41.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Σήμερα θα σε χρειαστούν κάποιοι άνθρωποι από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον και θα πρέπει να βρεις το χρόνο να τους συμπαρασταθείς, να ακούσεις τα προβλήματά τους και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,17,39,42.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, θα σου χαλάσουν τη διάθεση και δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις όπως θέλεις. Είναι καιρός να αλλάξει ορισμένες συνήθειες που σου δημιουργούν πρόβλημα και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…12,34,39,43.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή μέρα για εσένα,  καθώς η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της στο μυαλό και στη συμπεριφορά σου. Αυτό σου δημιουργεί μια αίσθηση ανανέωσης, ενώ θέλεις να κάνεις πράξη όλες τις ιδέες σου.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,18,39,46.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα ευνοούνται οι συναναστροφές και επαφές με δικά σου άτομα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου που έχεις να δεις καιρό, αλλά και με φίλους και παρέες που σε κάνουν να περνάς όμορφα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,10,41,49.