ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΙΟΥ 2018 

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Κριό:

Σήμερα είναι πολύ σημαντικό για εσάς το να λαμβάνετε ικανοποίηση από την δουλειά σας, ή από οτιδήποτε κάνετε. Παρά το γεγονός ότι η ημέρα δεν δίνει έμφαση στα αισθηματικά σας, ακόμα και εκεί φροντίστε να δώσετε και να λάβετε κάποια ικανοποίηση.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,16,22,34.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ταύρο:

Αυτή η μέρα θα είναι γεμάτη έμπνευση και μία ανάγκη για επικοινωνία. Η ανταλλαγή ιδεών, οραμάτων και ονείρων με τους συνεταίρους, τους φίλους και τους ερωτικούς σας συντρόφους είναι αυτό που χρειάζεται να κάνετε. Όσο περισσότερο το κάνετε, τόσο πιο χαρούμενη θα είναι αυτή η μέρα για εσάς.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,12,28,41.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Διδύμους:

Αν η δουλειά σας σάς δίνει ικανοποίηση και μία αίσθηση ολοκλήρωσης, τότε σήμερα θα έχετε μία καλή μέρα και αρκετά παραγωγική. Αλλιώς, μπορεί να είστε λίγο ευερέθιστοι. Το περπάτημα, το τρέξιμο, και κάθε είδος σωματικής άσκησης μπορούν να σας βοηθήσουν να κρατήσετε την ισορροπία σας. Ασχοληθείτε με αυτά, αλλά φυσικά, με την δέουσα προσοχή.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,18,33,42.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Καρκίνο:

Τα αισθηματικά σας λαμβάνουν πολύ όμορφες επιρροές σήμερα. Φροντίστε να τα απολαύσετε όσο περισσότερο γίνεται. Μία όμορφη και ενδιαφέρουσα συζήτηση μπορεί να αποδειχτεί το καλύτερο αφροδισιακό. Οι φοιτητές μπορεί να έχουν μία ευχάριστη μέρα τόσο όσον αφορά στις σπουδές τους, όσο και έξω από αυτές.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,18,23,48.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Λέοντα:

Μία καλή μέρα για να περιποιηθείτε την εμφάνισή σας και την υγεία σας. Την τελευταία ακόμα κι αν δεν έχετε κάποιο πρόβλημα. Το να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, ή παρόμοια πράγματα, μπορούν να αποβούν σημαντικά βοηθήματα και στηρίγματα για το μέλλον.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,11,28,35.

Ημερήσιες Προβλέψεις για την Παρθένο:

Οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι συνέταιροι παίζουν θετικό ρόλο στην ζωή σας σήμερα. Επίσης, θα είναι κυρίως ευχάριστος αυτός ο ρόλος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μόνο ευχάριστος. Ο σύντροφός σας, επίσης θα σας φέρει χαρά, αν καταφέρετε να περάσετε χρόνο μαζί.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…1,16,37,48.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Ζυγό:

Η δουλειά μπορεί να είναι πιο εύκολη απ’ ό,τι περιμένετε σήμερα. Και περισσότερο κερδοφόρα, όπου αυτό μπορεί να συμβεί. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να τακτοποιήσετε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Ψώνια μπορεί να είναι ένα τέτοιο παράδειγμα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,10,27,41.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Σκορπιό:

Έχετε ένα αίσθημα αισιοδοξίας σήμερα. Η καλή σας τύχη υποστηρίζει αυτό το αίσθημα. Το να είστε με φίλους θα σας είναι ευχάριστο, αλλά επίσης, μπορεί να αποβεί δημιουργικό. Αν χρειάζεστε να ζητήσετε βοήθεια για κάτι, σήμερα είναι ία καλή μέρα για να το κάνετε.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,11,24,43.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Τοξότη:

Υπάρχει μία εστίαση στα χρήματα σήμερα. Για παράδειγμα, μπορεί να ανακατατάξετε τις προτεραιότητές σας ή να προγραμματίσετε τις μελλοντικές σας επενδύσεις και τα μελλοντικά σας έξοδα. Πράγματα σαν κι αυτά έρχονται στο μυαλό σας και είναι μία καλή μέρα για να λάβετε σχετικές αποφάσεις. Απλά φροντίστε τα σχέδιά σας να είναι εφικτά και ευέλικτα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…10,25,42,48.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Αιγόκερω:

Αισθάνεστε ότι η προσοχή των ανθρώπων είναι στραμμένη επάνω σας σήμερα. Παρά το γεγονός ότι γενικά αυτό σας φέρνει ένα ευχάριστο συναίσθημα, σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να σας φέρει και λίγο άγχος. Πολλοί, ή και πάρα πολλοί, άνθρωποι αναζητάνε χρόνο από την μέρα σας, είτε σε άμεση επαφή, παρόλα αυτά, σήμερα είναι μία καλή μέρα να αφιερώσετε τον χρόνο σας σε τέτοια θέματα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…10,24,36,42.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τον Υδροχόο:

Αν σας αρέσει να βάζετε στόχους αυτή είναι μία καλή μέρα για να το κάνετε, οσοδήποτε νωρίς κι αν μοιάζει να είναι. Ο εσωτερικός σας εαυτός έχει διάθεση για κουβέντα σήμερα και, ως επί το πλείστον, σας μιλάει καθαρά. Οπότε, οτιδήποτε χρειάζεται την συμβουλή και συμβολή του, είναι καλό να φροντίσετε να το διευθετήσετε σήμερα.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,13,25,44.

Ημερήσιες Προβλέψεις για τους Ιχθείς:

Οι σπουδές και όλα τα είδη μάθηση λαμβάνουν ωφέλιμες ενέργειες σήμερα. Αφιερώστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε σε αυτό το θέμα αν είστε φοιτητής ή προσπαθείτε να μάθετε κάτι. Η δημιουργικότητά σας είναι επίσης πολύ έντονη σήμερα, και το ίδιο ισχύει και για την έμπνευσή σας.

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,16,28,43.