ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ-Συνέντευξη με την έγκριτη Μελλοντολόγο κ Σύμβουλο Ζωής Βαλεντίνη Βασιλειάδου

Βαλεντίνη Βασιλειάδου …

Η Καλή Νεράιδα του ……………. Μέλλοντος !!!!!!!!!!!!

Στο προσωπικό χώρο της, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, μας υποδέχεται, μια δυναμική γυναίκα που σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας λεπτό, με το χαμόγελο της και την αστείρευτη θετική της ενέργεια……!!!!!!!!.

Εμείς σαν έξυπνο site  δεν χάσαμε την ευκαιρία και προτείναμε στην κα. Βαλεντίνη Βασιλειάδη να γίνει μόνιμη συνεργάτιδα μας , προσφέροντάς μας τα ζώδια και τα χρήσιμα συμβουλευτικά θέματα που έχει στην τηλεοπτική της εκπομπής ‘’ Ζώδια και Συμβουλές ‘’ από πρώτο χέρι!!!!!!

Αγαπητό αναγνωστικό κοινό, γνωρίστε  κι εσείς την κα. Βασιλειάδου.Η  κα Βασιλειάδου Υπήρξε και παραμένει πρωτοπόρος όπως μας απέδειξε. Εμπνεύστηκε και δημιούργησε ένα υπέροχο πολυτελέστατο χώρο, μια τριώροφη καφετέρια όπου πολύ γρήγορα έγινε το πιο διάσημο καφέ της χώρας. Το επισκέφτηκαν βέβαια σχεδόν όλοι οι επώνυμοι καλλιτέχνες, ηθοποιοί, πολιτικοί κλπ της χώρας. Εκτοτε πολλοί προσπάθησαν να αντιγράψουν την κίνηση της κυρίας Βασιλειάδου αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν .

Ερ. Ποια ήταν η μέχρι τώρα πορεία σας ?

* Είμαι Μητέρα δυο παιδιών και η επιχειρηματική μου καριέρα ξεκίνησε το 1985 με εταιρία εισαγωγών και μεταφορών μέχρι το 1999. Ταυτόχρονα ταξίδευα πολύ, εξ αιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων και σε κάθε ευκαιρία παρακολουθούσα διάφορα σεμινάρια Ελλήνων και ξένων επιστημόνων.

Από το 2000 δημιουργήσαμε μαζί με εταίρους, μια τεχνική εταιρία κλιματισμού και εξαερισμού με 120 άντρες προσωπικό, πρότυπο για τα δεδομένα εκείνης της εποχής μέχρι το 2004, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ελλάδος.

Όμως σαν μια ρομαντική ιδεαλίστρια Ζυγινα, η ψυχή μου είχε ανάγκη να ασχοληθεί με ένα αντικείμενο που να αφορά την ψυχή των ανθρώπων. Άλλωστε τα παιδιά είχαν μεγαλώσει και είχα τον χρόνο να ασχοληθώ με κάτι πιο ουσιαστικό και ποιοτικό. Με το όνειρο της ζωής μου.

Ερ. Πως ξεκίνησε η εκπομπή σας ‘’ Ζώδια και συμβουλές ‘’? και σε ποια τηλεοπτικά κανάλια προβάλλεται.

Το 2008 και αφού έκλεισα το καφέ, έφυγα για την Αμερική όπου παρακολούθησα σεμινάρια ψυχολογίας και συμβουλευτικής και της Μαντικής τέχνης. Στο τέλος της χρονιάς επέστρεψα ανανεωμένη και γεμάτη με όρεξη και αγάπη να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου. Έτσι και γεννήθηκε η ιδέα της τηλεοπτικής εκπομπής, μιας και είχα και την ευχάριστη εμπειρία τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι μια διαφορετική προσέγγιση στους ανθρώπους που όμως έχει θετικά αποτελέσματα και απολαμβάνω και πάλι την αγάπη του κόσμου με τα καθημερινά τηλεφωνήματα, μηνύματα και εκδηλώσεις θαυμασμού και σεβασμού. Έτσι και πάλι μπορώ να είμαι χρήσιμη στους συνανθρώπους μου.

 

Σκοπός και στόχος της ζωής μου είναι να μπορώ να βοηθώ τους συνανθρώπους μου μέσα από τις προβλέψεις η τις συνεδρίες μου…

Η εκπομπή μου ‘’Ζώδια και Συμβουλές ‘’ προβάλλεται από ΤΟ 2009 στα εξής τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδας. :

1. EXTRA THESSALONIKI.. Για την Κεντρική Μακεδονία και Χαλκιδική

2. EXTRA 3 ΑΘΗΝΩΝ … Για την Αττική – Κεντρική Ελλάδα και Κυκλάδες και Δορυφορικά

3. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ …. Για ολόκληρη την ΚΡΗΤΗ

Το πρόγραμμα μεταδόσεων υπάρχει στις σελίδες μας στο face book και στο site μας

Ερ. – Τι είναι το κέντρο πνευματικής αναζήτησης και που βρίσκεται ?

– Είναι το γραφείο μου και βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους. Είναι όπως βλέπετε ένας ζεστός και τρυφερός χώρος γεμάτος θετική ενέργεια που μπορεί και δέχεται με αγάπη τους ανθρώπους. Εδώ γίνονται οι προβλέψεις προσωπικά από μένα κατόπιν ραντεβού, οι συνεδρίες, εδώ επίσης θα βρείτε τα μαγικά λαδάκια μας, τα μαγικά κοσμήματα μας, τα φυλακτά και όχι μόνο… όλα αυτά που βοηθούν για να αλλάξει η ζωή μας !!! Το βασικότερο όλων είναι το ‘’ Απαλλαγή αρνητικής ενέργειας και το Άνοιγμα και αλλαγή τύχης ‘’’ που τα έχουμε μόνο εμείς.

Ερ.- Εκτός από την Θεσσαλονίκη που αλλού κάνετε προσωπικές προβλέψεις ?

– Στην Αθήνα στον Αλιμο έχω τον χώρο μου και στην Μύκονο φυσικά ! Και ετοιμάζομαι και για Κρήτη γιατί με ζητούν πολύ εκεί !!!

Ερ. – Μάθαμε ότι είστε ομιλήτρια σε κάποια σεμινάρια!!! Τι ακριβώς είναι αυτό ?

– Τα τελευταία χρόνια σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας γίνονται σεμινάρια για τις μέλλουσες νύφες . ‘’ Secret Seminars ‘’ όπου με καλούν για να μιλήσω στις μέλλουσες νύφες για την ψυχολογία τους και φυσικά φέτος η ομιλία μου ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Αφορούσε τα ζώδια της νύφης , του γαμπρού, της πεθεράς και φυσικά του γάμου σύμφωνα με την ημερομηνία του γάμου…. Γιατί και ο Γάμος έχει ζώδιο !!! Σας άρεσε ε? Μόνο όμορφα πράγματα κάνω εγώ στην ζωή μου !!!

Ερ. – Για ποιο λόγο έρχονται οι άνθρωποι σε σας ?

– Γιατί βρίσκουν την καλοσύνη, την Ξεχασμένη Επικοινωνία, την θετική ενέργεια, την πραγματική αγάπη, την ηθική και την τιμιότητα. Αλλά το πιο βασικό ΛΥΣΗ στα προβλήματα τους γιατί όπως λέω κάθε μέρα στην εκπομπή ‘’ Πρόβλημα άλυτο δεν υπάρχει ‘’

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να κάνουμε πρόβλεψη αλλά μόνο συνεδρία όταν κάποιος έχει φτάσει στην ζωή του σε ένα τέλμα και δεν ξέρει να προχωρήσει, και με επισκέπτεται σαν Σύμβουλο ζωής. Κάτι πολύ συνηθισμένο στην Αμερική.

Τώρα πια μετά από τόσα χρόνια έχουμε πάρα πολλά περιστατικά οικογενειών που έχουν διορθώσει την ζωή τους σε σημαντικά προβλήματα που είχαν .

Ερ. – Ποιο είναι το κοινό που έρχεται στον χώρο σας?

– Μετά από 9 χρόνια καθημερινής επαφής με τους ανθρώπους και έπειτα από στατιστικές μελέτες που κάναμε βρήκαμε ότι μας επισκέπτονται ηλικίες από 18 έως και 70 ετών. Το 70 % είναι γυναίκες και το 30 % άνδρες.

Άνθρωποι απλοί, μορφωμένοι στην πλειοψηφία τους, αξιόλογοι, καταξιωμένοι στην δουλειά τους, υψηλού νοητικού επιπέδου. Άνθρωποι με σπουδές, γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, επαγγελματίες κλπ.

Μην απορείτε καθόλου γιατί είναι παγκοσμίως γνωστό και αποδεκτό ότι όλοι οι πετυχημένοι άνθρωποι είχαν και έχουν τον μελλοντολόγο και τον σύμβουλο τους. Ακόμη και η μυστική υπηρεσία της Αμερικής C.I.A έχει τον δικό της.

Ερ. – Πότε άρχισε το ενδιαφέρον σας για την μελλοντολογία?

* Από μικρή άρχισα το ενδιαφέρον μου για τα μελλούμενα. Σε ηλικία 15 ετών έλεγα καταπληκτικό φλιτζάνι… αργότερα διάβασα, και σπούδασα την μαντική τέχνη. Ένιωθα την ανάγκη να ψάχνω απαντήσεις σε ερωτήματα που με απασχολούσαν. Διαπίστωνα και έβλεπα τι θα συμβεί σε μένα και σε άλλους γύρω μου και ένιωθα μια ανεξήγητη αγάπη και προστατευτικότητα για τους συνανθρώπους μου. Αργότερα βέβαια έκανα την οικογένεια μου και ασχολήθηκα με τις επιχειρήσεις μου.. Την μελλοντολογία την ασκώ πλέον τα τελευταία 9 έτη και τα τελευταία σπούδασα επί 4 χρόνια συμβουλευτική ψυχολογία, σε ανοικτό πανεπιστήμιο για να με βοηθά στην δουλειά μου .

Ερ. – Ποια είναι η αγαπημένη σας μέθοδος πρόβλεψης του μέλλοντος?

– Δεν υπάρχει αγαπημένη μέθοδος. Όλες είναι αγαπημένες και η κάθε μία είναι ξεχωριστή και δίνει κάτι διαφορετικό.

* Στο φλιτζάνι μπορούμε να “δούμε” πράγματα προσωπικά αφού μόνο εμείς πίνουμε από το φλιτζάνι.

* Στα διάφορα είδη τράπουλας, μπορούμε να “δούμε” περισσότερα και πιο γενικά πράγματα που μας αφορούν, έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε διάφορα ερωτήματα για εμάς ή για άλλους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν, χωρίς απαραίτητα να είναι παρόντες.

* Ακόμη ξεματιάζουμε και εξηγούμε τα όνειρα των φίλων – πελατών μας..

* Οι αστρολόγοι μπορούν να δημιουργήσουν αυστηρά προσωπικούς γενέθλιους και αστρολογικούς χάρτες ή την ετήσια πρόβλεψη για κάθε ζώδιο και να κάνουν ανάλυση του χαρακτήρα βάσει στοιχείων ή ακόμη να εξετάσουν τις συναστρίες και να βρουν ερωτικές συμβατότητες.

* Εννοείται βέβαια ότι δεν λείπει και η δυνατότητα να διαβάζουμε το χέρι (η γνωστή χειρομαντεία).

Κατάλαβες λοιπόν γιατί δεν υπάρχει αγαπημένη μέθοδος? Γιατί όλες είναι μοναδικές σαν εμπειρία και αυτό φαίνεται καθημερινά στο χαμόγελο των πελατών μας!!!

Ερ. – Τι απαντάτε σε όσους κατηγορούν αυτούς που προβλέπουν το μέλλον και εξαπατούν τον κόσμο, και εκμεταλλεύονται την αδυναμία του?

Απ. – Όπως όλοι γνωρίζουμε, σε όλα τα επαγγέλματα, υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί επαγγελματίες. Έτσι και στον χώρο μας μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που πιθανότατα έχουν δώσει δικαιώματα αρνητικών σχολιασμών. Όμως αυτούς μπορεί ο καθένας μας να τους καταλάβει, διότι δεν εκπέμπουν θετική ενέργεια, εμπιστοσύνη, αγάπη στον συνάνθρωπο αλλά ικανοποιούνται μόνο από τα υλικά αγαθά.

Ας αφήσουμε λοιπόν τις ανόητες προλήψεις και τους φόβους μας η ακόμη και τις επικρίσεις και ας δεχτούμε ότι η μελλοντολογία είναι κομμάτι της ζωής μας και ένα αντικείμενο πολύ μελλοντικό! Οι πιο θερμοί υποστηρικτές μας είναι αυτοί που στην αρχή ήταν οι πιο δύσπιστοι, προκατειλημμένοι και ανασφαλείς γι’ αυτό που κάνουμε.

Αφού βέβαια δοκιμαστήκαμε τόσα χρόνια, διαπιστώνουμε πλέον ότι έχουμε κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου. Και το καλύτερο όλων είναι ότι δέχομαι αμέτρητα καθημερινά τηλεφωνήματα ευχαριστήρια και δώρα, γιατί πράγματι έχουν δει βελτίωση στην ζωή τους και στην ζωή των παιδιών τους. Επαγγελματική και προσωπική.

Ερ. – Εκτός από τα ζώδια τι άλλο λέτε στη εκπομπή σας και πως σας βρίσκουν ?

Καθημερινά προβλήματα και πως αντιμετωπίζονται. Ανθρώπινες σχέσεις . κακοτυχία και γλωσσοφαγιά που μας περιβάλει και πως προστατευόμαστε. Αυτογνωσία της δύναμης που

έχουμε μέσα μας. Δυνατότητα απομάκρυνσης αρνητικής ενέργειας με αντίδοτο την θετική σκέψη, πίστη και θέληση.

Στην διάρκεια της εκπομπής υπάρχει το τηλέφωνο επικοινωνίας όπου όλοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου.

Ερ. – Μάθαμε ότι γράφετε βιβλίο !!! Είναι αλήθεια ?

– Ναι είναι αλήθεια. Μετά από πολλά αιτήματα τηλεθεατών μου ζήτησαν όλες αυτές τις συμβουλές μου να τις γράψω κάπου για να τις έχουν πάντα. Και σκέφτηκα να εκδίδω βιβλία με συμβουλές ζωής !!! Αλλά δεν θέλω ακόμη να πω κάτι γιατί θα εκδοθεί τον Μάιο του 2018 όπου φυσικά θα σας καλέσω στην παρουσίαση του …

Ερ. – Μάθαμε επίσης ότι έχετε ήδη έτοιμη την τράπουλα του 21ου αιώνα … Την τράπουλα suerte !!! Πότε θα μπορέσουμε να την έχουμε κι εμείς ?

– Πολλά μαθαίνετε εσείς οι δημοσιογράφοι τελικά … Ναι είναι έτοιμη .. Μια εκπληκτική τράπουλα που θα αγαπηθεί και θα γίνει κομμάτι σας … Θα είναι η τράπουλα της Τύχης … Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί εκεί σας ετοιμάζω και μια μεγάλη έκπληξη … αλλά μετά το καλοκαίρι !!!

Ερ. – Θα θέλατε να συμπληρώσετε κάτι τελευταίο?

– Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που χρειάζονται απαντήσεις και λύσεις στα ερωτικά, προσωπικά ή επαγγελματικά τους προβλήματα και δεν έχουν την δυνατότητα να μας επισκεφθούν λόγω απόστασης.

Οι άνθρωποι που μας βρίσκουν στο ιντερνέτ από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μπορούμε και αυτούς να τους βοηθήσουμε μέσω τηλεφώνου.

Ερ. – Τι έχετε να πείτε τον κόσμο για την οικονομική κρίση?

– Να μην κάνουν ξανά λάθος επιλογή και να μην δώσουν δύναμη σε ανθρώπους που απέδειξαν ότι είναι αναξιόπιστοι. Η δύναμη είναι στους πολλούς αλλά Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι και να αντισταθούμε.

Οφείλουμε να μάθουμε τα ανθρωπινά δικαιώματα μας για το καλύτερο μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας !!!

Δημοσιογ. – Πείτε μας μια ευχή

* Εύχομαι η χώρα μας που την αγαπάμε να μην γνωρίσει καμία άλλη δυστυχία, αλλά μόνο ευημερία και υγεία.

* Στους αναγνώστες της εφημερίδας σας, εύχομαι υγεία, πρόοδο και ευημερία. Και αν έχουν κάποιο πρόβλημα μπορούν να επικοινωνήσουν και να κλείσουν ραντεβού μαζί μου προσωπικά η τηλεφωνικά.

* Σε κάποιους συνανθρώπους μας που είναι ασθενείς εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και να τους θυμίσω ότι η πίστη σώζει!!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!

Κυρία Βασιλειάδη ευχαριστώ πολύ.

Και εγώ σας ευχαριστώ.