Το σεξ της συμφιλίωσης!

Το σεξ της συμφιλίωσης! thumbnail

Πόσες φορές δεν έχεις τσακωθεί με κάποιον σύντροφό σου και αντί να χωρίσετε με κλάματα και φωνές βρίσκεστε να κάνετε σεξ στον καναπέ, στο κρεβάτι ή σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού βρισκεστε.

Γιατί, όμως συμβαίνει αυτό;

Οι ειδικοί δίνουν δύο βασικές εξηγήσεις, μια ορμονική και μια ψυχολογική.

Όσον αφορά το οργανικό κομμάτι, οι ειδικοί αναφέρουν ότι επειδή συνήθως κατά τη διάρκεια του τσακωμού ανεβάζουμε σφυγμούς, όπως μπορεί να γίνει και πριν το σεξ, ο εγκέφαλος δίνει τα «λάθος» σήματα στο σώμα, με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να επέρχεται και ο σεξουαλικός ερεθισμός.

Στο ψυχολογικό κομμάτι, επισημαίνουν ότι η ένταση που δημιουργείται την ώρα του τσακωμού με το «έτερον ήμισύ» σας ενέχει και την σεξουαλική επιθυμία, καθώς η λογική σταδιακά φεύγει και τη θέση παίρνει το ένστικτο. Επίσης, τονίζουν ότι υπάρχει και η πιθανότητα του να νιώσει κάποιος από τους δύο, υποσυνείδητα, υπεύθυνος για τον τσακωμό και να θέλει με αυτόν τον τρόπο να… φτιάξει τα πράγματα λόγω των τύψεων που έχει.

Σε αυτούς τους δύο λόγους οφείλεται το γεγονός ότι υπάρχει μεγαλύτερο πάθος κατά τη δάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης, το οποίο σταδιακά δίνει τη θέση του σε πιο… ήρεμες κατάστάσεις.

Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WWW.BORO .GR