Πούλησε το σπίτι της γυναίκα …διαβάστε τους λόγους !!!!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ipen.gr

http://www.ipen.gr/το-ipen-προτείνει/μεγαλοσ-διαγωνισμοσ-ipen-gr

 

εξωτερικο γυναικα

 

Να πού μπορεί να φτάσει κάποιον η ματαιοδοξία και η έλλειψη αυτοπεποίθησης! Ο λόγος για μια γυναίκα που από την εμμονή της να φαίνεται όμορφη την ημέρα του γάμου της, πούλησε το σπίτι της για μια κούρα ομορφιάς αξίας 22.000 λιρών (περίπου 26.000 ευρώ)!

Η 34χρονη Tsia Pullen, από το Bolton της Αγγλίας, που προφανώς αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή, ήταν παθολογικά παχύσαρκη. Από πολύ μικρή ηλικία αγωνιζόταν για να χάσει κιλά ενώ όπως χαρακτηριστικά σημειώνει «δεν άντεχε να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη».Η Tsia είχε δοκιμάσει τα πάντα για να αποκτήσει το σώμα των ονείρων της. Μετά όμως από χρόνια εξαντλητικής δίαιτας που δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, πήρε την απόφαση να πουλήσει το σπίτι της αξίας 80.000 λιρών για να υποβληθεί σε απανωτές πλαστικές επεμβάσεις! Ήθελε την ημέρα του γάμου της να είναι εκθαμβωτική.«Ο κόσμος πίστευε πως ήμουν τρελή, όμως εγώ ήξερα πως έκανα το σωστό» λέει η Tsia.

«Το σπίτι που πούλησα ήταν το πρώτο που είχα καταφέρει να αγοράσω. Είχε έναν τεράστιο κήπο για τον οποίο ήμουν περήφανη.

Όμως το να είμαι όμορφη την ημέρα του γάμου μου μετρούσε πάνω από όλα.» προσθέτει.

Έτσι χάρη στις πλαστικές που έκανε από το μέγεθος 24 έπεσε στο 10 ενώ μίκρυνε και ανόρθωσε το στήθος της!!!

Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/345904/apisteytopoylise-to-spiti-tis-gia-na-xodepsei-26000-eyro-se-plastikes#ixzz2eoT33jHV