Τάσος Ριζόπουλος : Ο Απόλυτος – Πολυβραυμένος Δημοσιογράφος ΚΑΙ Ταλαντούχος μουσικός παραγωγός του Κοσμοράδιο 95.1

Tι κι αν ξεκίνησε τυχαία από μια μικρή αγγελία; O Τάσος Ριζόπουλος είναι γεννημένος αθλητής και σαν τέτοιος άρπαξε την ευκαιρία και άφησε τον πρωταθλητισμό για την δημοσιογραφία και τους στίβους για  τα «μικρόφωνα», ενώ μέσα σε όλα πρόλαβε να κάνει και το μεταπτυχιακό του στην αθλητικη δημοσιογραφια στο ZAGREB CROATIA

Τ1
Ήδη έχει κερδίσει εκτός από την εκτίμηση του κόσμου, μια αξιοθαύμαστη καριέρα, Ειναι αναμφισβητητα απο τους ποιο αναγνωρίσιμους ραδιοφωνικους παραγωγους στην Ελλαδα και απο τις πιο αναγνωρίσιμες φάτσες! Pαδιοφωνικός παραγωγόςστο Κοσμοράδιο 95,1 Θεσσαλονίκης από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 έχοντας την πρώτη σε ακροαματικότητα εκπομπή σε όλα τα ραδιόφωνα και σε όλες τις ζώνες με 12,5%.

Τ2

Παρουσιάζει μουσική εκπομπή στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ τo Σαββατοκύριακο στις 17:00 με τραγούδια, κους – κους, διαγωνισμούς και απολαυστικές συνεντεύξεις, η οποία προβάλλεται από 12 τηλεοπτικά δικτυα σε όλη την Ελλάδα και μέσω ΟΤΕ ΤV και στο ΕΧΤRA ΚΥΠΡΟΥ! Πολλά θέματα από τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές του έχουν μεταδοθεί και αναπαραχθεί από κανάλια όπως το STAR,ALFA,ΕPSILON !!!

 

Τ2

H δουλειά του, ήταν, είναι και από ότι φαίνεται θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη, το αγαπημένο κομμάτι του εαυτού του! 

 Άλλωστε δεν είχε πια να ανταγωνιστεί κανέναν άλλο, εκτός από τον ίδιο του τον εαυτό…. 


αρχείο λήψηςΤο 2004 ΒΡΑΒΕΒΕΤΑΙ
με το ΧΡΥΣΟ ΚΗΡΥΚΕΙΟ στα ραδιοτηλεοπτικα βραβεια Μακεδονιας Θρακης σαν ο καλυτερος παρουσιαστης σε τηλεοραση και ραδιοφωνο

Το 2004 συμμετέχει στην εκπομπή με την ΕΛΝΤΑ στο STAR CHANNELπου παρουσιαζει η ΕΛΝΤΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

images

 

 

Το 2005 βρίσκεται στον Αλφα στην εκπομπη dream show Back Stage και κανει συνεντευξεις τους διαγωνιζόμενο
αρχείο λήψης (1)Το 2006 συν παρουσιαζει το GALLA στο STAR CHANNEL

αρχείο λήψης (2)

Το 2015 παρουσιάζει τις μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες της 80ης Δ.Ε.Θ σε κοινό άνω των 20.000 θεατών(Μαζωνάκης, Stan, Αργυρός, Φουρέιρα, Νταλάρας, Κότσηρας, Βιτάλη κ.α)
Το 2016 Παρουσιάζει το Santa Runner ΣΤΗ θεσσαλονικη

Το 2016 επιλέγετε από την ΕΡΤ για να παρουσιασει το καρναβαλι της Ξανθης LIVE για την ERT3

Το 2016 παρουσιάζει τις μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες της 81ης Δ.Ε.Θ σε κοινό άνω των 20.000 θεατών(ΠΑΟΛΑ ΒΑΝΔΗ ΡΟΚΚΟΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ κ.α)

 

Ποιος ήταν ο Τάσος Ριζόπουλος πριν από τη ραδιοφωνική και τηλεοπτική επιτυχία  ΤΑΣΟΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Όλα έγιναν τυχαία από μια αγγελία. Ζητούνται νέοι και νέες να επανδρώσουν νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό
Έκανα ένα δοκιμαστικό και όλα έτσι ξεκίνησαν στο TIME CHANNEL. Ο αρχικός μου δρόμος εξάλλου ήταν ο πρωταθλητισμός, έως τότε δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου να ασχοληθώ με τα ΜΜΕ, το μόνο που ήξερα να κάνω καλά μέχρι τότε ήταν να διαβάζω, να πηγαίνω στη σχολή μου, (ΤΕΦΑΑ) και να κάνω πρωταθλητισμό, κάπως έτσι απλά μπήκε το νερό στο αυλάκι και ακολούθησε και η ραδιοφωνική πρόταση! όλα αυτά με οδήγησαν να τελειώσω την σχολή μου και να κάνω μεταπτυχιακό στην αθλητική δημοσιογραφία στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. αρχείο λήψης (3)Όλα είναι θέμα τύχης συγκυριών και πολύ δουλειά! σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος που οι εκπομπές μου σε ραδιόφωνο και τηλεόραση είναι πρώτες σε ακροαματικότητα και τηλεθέαση αυτό με γεμίζει δύναμη να κάνω πάντα ένα βήμα παραπέρα και να εξελίσσομαι

Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, τότε δε βαριέσαι ποτέ! Εξάλλου μέσα από τη μουσική γεμίζω ψυχικά και κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι καινούργιο!η δουλειά μου είναι το αγαπημένο κομμάτι του εαυτού μου!

αρχείο λήψης (4)Έχεις κάνεις θυσίες για την επιτυχία;… Οι θυσίες είναι πολλές, καταρχήν χάνεις μεγάλο κομμάτι από προσωπικές στιγμές! Αλλά και πάλι είναι επιλογή σου και με τα οφέλη από την δουλειά όλα έρχονται και ισορροπούν. Έχω κερδίσει όλα όσα σου

Έκανα ένα δοκιμαστικό και όλα έτσι ξεκίνησαν στο TIME CHANNEL. Ο αρχικός μου δρόμος εξάλλου ήταν ο πρωταθλητισμός, έως τότε δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου να ασχοληθώ με τα ΜΜΕ, το μόνο που ήξερα να κάνω καλά μέχρι τότε ήταν να διαβάζω, να πηγαίνω στη σχολή μου, (ΤΕΦΑΑ) και να κάνω πρωταθλητισμό, κάπως έτσι απλά μπήκε το νερό στο αυλάκι και ακολούθησε και η ραδιοφωνική πρόταση! όλα αυτά με οδήγησαν να τελειώσω την σχολή μου και να κάνω μεταπτυχιακό στην αθλητική δημοσιογραφία στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Όλα είναι θέμα τύχης συγκυριών και πολύ δουλειά! σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος που οι εκπομπές μου σε ραδιόφωνο και τηλεόραση είναι πρώτες σε ακροαματικότητα και τηλεθέαση αυτό με γεμίζει δύναμη να κάνω πάντα ένα βήμα παραπέρα και να εξελίσσομαι.

images (2)

Σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον υπάρχουν κακίες, δυσφημίσεις, κακόβουλες κριτικές 

 Ποια η στάση σου απέναντι σε όλο ΑΥΤΑ;;;;;;;;;

Οι θυσίες είναι πολλές, καταρχήν χάνεις μεγάλο κομμάτι από προσωπικές στιγμές! Αλλά και πάλι είναι επιλογή σου και με τα οφέλη από την δουλειά όλα έρχονται και ισορροπούν. Έχω κερδίσει όλα όσα σου δίνει αυτός ο χώρος την αγάπη και εκτίμηση του κόσμου μια αναγνωσιμότητα, πιο άνετη ζωή..! Κάνω καλά τη δουλειά μου, γι’ αυτό και υπάρχω. έχω μάθει να σέβομαι τους πάντες ,χωρίς βεντετισμούς και σταρηλίκια, χαμηλά την μπάλα όπως λέμε! Κανένας επιχειρηματίας δεν είναι φιλόπτωχο ταμείο να πληρώνει κάποιον που δεν του κάνει καλά αυτό που του ανέθεσε και μάλιστα σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς!

αρχείο λήψης (8)

 

Έχοντας τόσο στενή επαφή με τόσους celebrities και τόσα δρώμενα.πώς καταφέρνεις να μένεις προσγειωμένος;..

Οι θυσίες είναι πολλές, καταρχήν χάνεις μεγάλο κομμάτι από προσωπικές στιγμές! Αλλά και πάλι είναι επιλογή σου και με τα οφέλη από την δουλειά όλα έρχονται και ισορροπούν. Έχω κερδίσει όλα όσα σου δίνει αυτός ο χώρος την αγάπη και εκτίμηση του κόσμου μια αναγνωσιμότητα, πιο άνετη ζωή..! Κάνω καλά τη δουλειά μου, γι’ αυτό και υπάρχω. έχω μάθει να σέβομαι τους πάντες ,χωρίς βεντετισμούς και σταρηλίκια, χαμηλά την μπάλα όπως λέμε! Κανένας επιχειρηματίας δεν είναι φιλόπτωχο ταμείο να πληρώνει κάποιον που δεν του κάνει καλά αυτό που του ανέθεσε και μάλιστα σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς!αρχείο λήψης (9)Έχοντας τόσο στενή επαφή με τόσους celebrities και τόσα δρώμενα.πώς καταφέρνεις να μένεις προσγειωμένος;..

Οι θυσίες είναι πολλές, καταρχήν χάνεις μεγάλο κομμάτι από προσωπικές στιγμές! Αλλά και πάλι είναι επιλογή σου και με τα οφέλη από την δουλειά όλα έρχονται και ισορροπούν. Έχω κερδίσει όλα όσα σου δίνει αυτός ο χώρος την αγάπη και εκτίμηση του κόσμου μια αναγνωσιμότητα, πιο άνετη ζωή..! Κάνω καλά τη δουλειά μου, γι’ αυτό και υπάρχω. έχω μάθει να σέβομαι τους πάντες ,χωρίς βεντετισμούς και σταρηλίκια, χαμηλά την μπάλα όπως λέμε! Κανένας επιχειρηματίας δεν είναι φιλόπτωχο ταμείο να πληρώνει κάποιον που δεν του κάνει καλά αυτό που του ανέθεσε και μάλιστα σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς!

images

Γιατί επέλεξες τη Θεσσαλονίκη και όχι την Αθήνα όπως οι περισσότεροι;

Είμαι ένας άνθρωπος καθημερινός όπως όλοι με πολλή θετική ενέργεια αρκετά ρομαντικός σπιτόγατος και αρκετά μετρημένος και εργασιομανής! Είμαι ο εαυτός μου και προσπαθώ πάντα να κάνω το καλύτερο για όλους! Πάνω από όλα πρέπει να αγαπάς τον πλησίον σου και να είσαι δοτικός!ολα τα αλλα ειναι ματεα! Όλοι κρινόμαστε συν τω χρόνω από τις πράξεις μας. Αυτοί που αξίζουν θα μείνουν. Οι υπόλοιποι θα επιστρέψουν γρήγορα στην αφάνεια. Η επιτυχία είναι εύκολη. Το να παραμείνεις στην κορυφή είναι το δύσκολο. Άλλωστε στον χώρο μας η δουλειά που κάνουμε δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά αντοχής.!

 

 

 

 

images (1)Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον;… 

 Όπως λέει μια σοφή λαϊκή ρήση: όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο θεός γελάει ! ΝΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΠΑΝΩ  ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ Να περιμένετε τα γνωστά χειροπιαστά όχι φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες μεγάλες και ψεύτικες δηλώσεις που δεν υλοποιούνται ποτέ για το θεαθήναι χαχαχα !!! μια τηλεοπτική εκπομπή στην Εγνατία TV το σαββατοκυριακο 17.00 για την κεντρικη μακεδωνια

Και σε 12 τηλεοπτικά δικτυα σε όλη την Ελλάδα και μέσω ΟΤΕ ΤV και στο ΕΧΤRA ΚΥΠΡΟΥ!

Καθε κυριακη στης 14.00 ραδιοφωνικά κάθε μέρα 18:00-20:00 κοσμοράδιο 95,1 και πολλά guest σαν dj σε όλη την Ελλάδα.. Θεσσαλονίκη, Αθήνα, ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ….

To desk του ipen.gr ευχαριστεί θερμά τον κ. Ριζόπουλο για την υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε!!!