Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ άγρια από τον σύζυγό της – Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες…

Δύσκολη νύχτα πέρασε μία πολύ γνωστή…
Ελληνίδα παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες, όταν ύστερα από καβγά με τον σύζυγό της ο οποίος την ξυλοκόπησε άγρια, έφτασε μέχρι το νοσοκομείο!

Η γυναίκα η οποία μάλιστα είναι και μητέρα, έφτασε στο νοσοκομείο με πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος ο δράστης τον οποίο έβριζε, σύμφωνα με τη Freddo το θύμα του. Εκείνη βγήκε από το αυτοκίνητο και πήγε φωνάζοντας σε έξαλλη κατάσταση στα εξωτερικά ιατρεία ώστε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στο τραύμα που είχε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Ευτυχώς δεν αιμορραγούσε όμως φάνηκε να πονάει πολύ.

Οι γιατροί που την ανέλαβαν, αφού την περιποιήθηκαν και της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, της συνέστησαν να παραμείνει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο για τουλάχιστον 24 ώρες ώστε να παρακολουθείται η κατάστασή της, όμως εκείνη προτίμησε να υπογράψει και με δική της ευθύνη να αποχωρήσει από το νοσοκομείο ώστε να μην γίνει αντιληπτή από κανέναν ή τέλος πάντων από όσους λιγότερους μπορούσε μιας και πρόκειται για γνωστή φυσιογνωμία της ελληνικής τηλεόρασης.