Η ΕΣΗΕΜ-Θ στην «οικογένεια» του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης  

Για καλό σκοπό θα τρέξουν στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης οι δημοσιογράφοι της Βόρειας Ελλάδας…
Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης έχει ενταχθεί στους επίσημους θεσμικούς υποστηρικτές της διοργάνωσης, καθώς και του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Η «φωνή» των επαγγελματιών δημοσιογράφων της Βόρειας Ελλάδας στηρίζει τα δύο μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της Μακεδονίας, τα οποία, πέραν του αθλητικού και ιστορικού, διαθέτουν κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό, εμπορικό και τουριστικό χαρακτήρα.

Ο Γενικός Διευθυντής των δύο διοργανώσεων, κ. Δρόσος Χριστόπουλος, έγινε δεκτός στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ από τον πρόεδρό της, κ. Νίκο Καρρά, και τον αντιπρόεδρο, κ. Γιάννη Βοϊτσίδη. Συζήτησαν για τα πολλαπλά οφέλη για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία από την ανάπτυξη των δύο διοργανώσεων και συμφώνησαν στην υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας.

Μεταξύ άλλων, συμφωνήθηκε η δημιουργία “MME Running Team”, στην οποία είναι ευπρόσδεκτοι να πάρουν μέρος όλοι οι δημοσιογράφοι – μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ, αλλά και όσοι ακόμη επιθυμούν, χωρίς περιορισμούς. Για κάθε δρομέα που θα καταβάλει αντίτιμο συμμετοχής τρέχοντας με τη “MME Running Team”, η Οργανωτική Επιτροπή θα προσφέρει το ποσό των 5 ευρώ για το Ταμείο Αλληλοβοηθείας ή φιλανθρωπικές δράσεις της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή επικοινωνώντας με τη γραμματεία της ΕΣΗΕΜ-Θ, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.

O 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.