Η Νεολαία των ΑΝ.ΕΛ έστειλε το μήνυμά στον κ.Φίλη στις 27-05-2016 αλλά…..

Ο κύριος Φίλης μάλλον έχει ξεχάσει πολλά.Εμείς ανά-δημοσιεύομε και υπενθυμίζουμε στον κ. Φίλη τι έγραψαν στο πολύ ενεργό site , τα μέλη της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ.

 ΚΥΡΙΕ ΦΙΛΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ

 

ΚΥΡΙΕ ΦΙΛΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ

Σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ, ο Υπουργός Παιδείας, μας αποδεικνύει, για μία ακόμη φορά, ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από τις εμμονές του και τις ιδεοληψίες του.

Η επιμονή του στην μετατροπή του μαθήματος των Θρησκευτικών σε Θρησκειολογία, μας δίνει την αίσθηση ότι δεν καταλαβαίνει ούτε τις έννοιες των λέξεων.

Του θυμίζουμε το γεγονός, ότι, καταρχάς, ο ρόλος του είναι να υπηρετεί τους Έλληνες πολίτες και να σέβεται τη βούληση αυτών, κάτι που φαίνεται να ξεχνάει. Του θυμίζουμε, επίσης, ότι  η Ορθόδοξη Πίστη και Παράδοση χαρακτηρίζει τους Έλληνες και τους οδηγεί μέσα στο χρόνο.

Παράλληλα, ενημερώνουμε τον Υπουργό, ότι ο τρόπος διδασκαλίας που επιθυμεί για τα Θρησκευτικά, είναι εκτός των άλλων, πλήρως αντιπαιδαγωγικός. Αναρωτιόμαστε, πως θα μάθουν τα παιδιά, χωρίς να μπερδευτούν, την κοσμοαντίληψη της κάθε Θρησκείας μέσα σε λίγες ώρες. Μία τέτοια διαδικασία το μόνο που θα καταφέρει, είναι να προκαλέσει περισσότερη σύγχυση στα παιδιά.

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων καλεί τον Υπουργό Παιδείας να σταματήσει να προκαλεί με την ανεπάρκειά του.

Υ.Γ. Όσον αφορά προτάσεις, περί παρελάσεων και προσευχής στα σχολεία, που εκφράστηκαν από την επιτροπή του μηδενιστή κυρίου Λιάκου, τις θεωρούμε, τουλάχιστον προσβλητικές. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για την Παιδεία.