Φιλανθρωπική Έκθεση φωτογραφίας με πορτρέτα… «φυλακισμένων»  

Στον όμορφο χώρο του TOMS, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μεταφέρεται το πρότζεκτ με τις συνεντεύξεις «φυλακισμένων» του…
δημοσιογράφου Ευθύμιου Σαββάκη, το οποίο φιλοξενήθηκε φέτος στον χώρο του LOCKED, στην Αγίας Σοφίας 21.

Το LOCKED είναι το πρώτο παιχνίδι απόδρασης που δημιουργήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης, έχει καταφέρει να εξάγει την τεχνογνωσία του στο εξωτερικό και φιγουράρει στην 1η θέση του Trip Advisor, στο είδος του, αποτελώντας δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Φέτος, η εταιρεία, που συμπλήρωσε 18 μήνες ζωής, αποφάσισε να υλοποιήσει το καινοτόμο πρότζεκτ συνεντεύξεων του Ευθύμιου Σαββάκη, που πραγματοποιήθηκε εξολοκλήρου μέσα σε δωμάτια απόδρασης, αποτελώντας παγκόσμια πρωτοτυπία!

Ολόκληρη τη σεζόν 42 προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης, του πολιτισμού, του θεάτρου, του αθλητισμού, της πολιτικής, των social media και του επιχειρηματικού στίβου «φυλακίστηκαν» στα δωμάτια του LOCKED και «βίωσαν» την πιο περίεργη συνέντευξη – φωτογράφιση που έχουν δώσει ποτέ!

Πλέον, το φινάλε της σεζόν βρίσκει το πρότζεκτ να ταξιδεύει στον πολυχώρο του TOMS, Τσιμισκή 22, όπου την Τετάρτη 15/6 από τις 19:00 θα εκτεθούν τα 42 πορτρέτα των «φυλακισμένων» (δια χειρός Έλιας Πατάγου, Βαγγέλη Δημόπουλου, Νικολέτας Σαββάκη και Γιώργου Πλανάκη) σε μία πρωτότυπη φιλανθρωπική έκθεση φωτογραφίας.

Η ομάδα του LOCKED, μάλιστα, την ημέρα εκείνη θα συγκεντρώσει  καινούρια παιδικά παιχνίδια και βιβλία για να τα παραδώσει στον σύλλογο «Η ΛΑΜΨΗ», ώστε να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν στα παιδοογκολογικά τμήματα στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και στο Ιπποκράτειο.

«Όλη η χρονιά κύλησε σαν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς στο LOCKED και αποφασίσαμε να στηρίξουμε τα παιδιά αυτά που μάχονται με τη νόσο. Ένα παιχνίδι και ένα βιβλίο, άλλωστε, είναι ο ιδανικός τρόπος για να «αποδράσουν» έστω και για λίγο από την καθημερινότητα των θεραπειών», αναφέρει ο Ευθύμιος Σαββάκης.