Θύμα της αιμομικτικής σχέσης των γονιών του

Το 3ο της τετραλογίας μουΜια συγκλονιστική αληθινή ιστορία που θα σας καθηλώσει. Ο συγγραφέας βασισμένος σε αληθινά γεγονότα πλέκει ένα μυθιστόρημα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Διαβάζοντας το βιβλίο σκέφτεσαι ότι ακόμα και στις μέρες μας είναι απαραίτητος και αναγκαίος ο προγαμιαίος έλεγχος. Μπορούμε να αποφύγουμε την μετάδοση, αρκετών κληρονομικών ασθενειών, αρκεί να ενημερωθούμε. Τώρα με την τηλεόραση, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε.

Χίος – Σμύρνη –Μεσσηνία – Πειραιάς. Εποχή 1900 – 1996. Ένα σκηνικό σχεδόν διαβολικό ή θεϊκό αρχίζει και στήνεται. Όλοι ξέρουν το τώρα, κρύβουν το χθες και ελπίζουν στο αύριο… εγκληματικά. Ο δισέγγονος της Αρετής, Ο Δημήτρης, γνωρίζεται και παντρεύεται την γυναίκα της μοίρας του. Την Άννα. Τη γυναίκα μάνα, που θα κυοφορήσει στα σπλάχνα της και θα διαιωνίσει το πόνο, τον τρόμο και την ατέλειωτη δυστυχία. Ο Δημήτρης, δισέγγονος της Αρετής και εγγονός του Παναγιώτη, του πρώτου θύματος της αιμομικτικής σχέσης των γονιών του, είναι ο «μεταπράτης» του αντρικού σπέρματος, σε τρόμο.

Πάσχει από την κληρονομική ασθένεια χορεία του Χάντινγκτον (choreia Huntington) και κάνει έξι παιδιά. Καταστροφή όλη της οικογένειας. Το 7 της λύτρωσης αργεί, του Δημήτρη Γεωργά (εκδόσεις Αστάρτη) είναι ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα με προκαταλήψεις, άγνοια, κοινωνική απομόνωση και φόβο.

Ο συγγραφέας του βιβλίου Δημήτρης Γεωργάς
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ Δημήτρης Γεωργάς γεννήθηκε το 1953 στη Κοκκινιά και τώρα ζει στην Αγία Βαρβάρα. Αποφοίτησε από Δημόσια Ακαδημία Εμπορικού ναυτικού. Έγινε ένας από τους νεώτερους πρώτους μηχανικούς, σε ηλικία 26 χρονών. Εργάσθηκε μέχρι το 1995 σε όλους τους τύπους των Εμπορικών πλοίων. Από το 1995 έως το 2000 εργάστηκε ως αρχιμηχανικός, σε ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα και στην Ελβετία. Το 2003 συνταξιοδοτήθηκε. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά, τον Σέργιο και την Νεφέλη.

Dimitris-Georgas_ttMΤο 2004 ξεκίνησε να γράφει και έχει εκδώσει τρία βιβλία: «Της σποράς της μαύρης όργωμα» (2008) και «Δάκρυα διαμάντια» (2011) – και τα δύο από τις εκδόσεις ΑλΔε (Δεσύλλας). Το τρίτο βιβλίο του με τίτλο «Το 7 της λύτρωσης αργεί» (2015), κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αστάρτη.

Τα τρία βιβλία του Δημήτρη Γεωργά

Dimitris-Georgas_M