Νίκος Ζιώγαλας & Greeklish Babylon – Στον πάτο της καρδιάς μου | Live-Video

paulos synodinosPavlos Synodinos | Guitars, Vocals

 

Κολωνός, Αθήνα, Παναθηναϊκός, Hendrix, Ρακόπουλος, Μουσικό Παλλήνης, Κοινωνική Θεολογία, Μουσικές θεωρίες και φούγκες, Κτίριο2team, Total riot, Απόστολος Ρίζος,Νατάσσα Μποφίλιου, Γιάννης Χαρούλης, Μικρές Ελπίδες, S.A.E. music productions studies, Greeklish Babylon…

 

 

 

nikos zadesZades Nikos | Keyboard, Vocals

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988, ξεκίνησε να παίζει μουσική στην ηλικία των 7 ετών.
Ο Νίκος Ζαδές είναι perfomer και ασχολείται με την ηλεκτρονική μουσική. Παίζει ακορντεόν, keyboards και δημιουργεί samples με φυσικούς ήχους, παλμογράφους, γενήτριες ήχων και άλλα gadgets.

panos toliosPanos Tolios | Drums

 

Έχοντας κατά το πρόσφατο και απώτερο παρελθόν τυμπανοκρούσει με τον Παύλο Σιδηρόπουλο και τον Παύλο Παυλίδη άλλα και τώρα με τον Παύλο Συνοδινό ένα συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα. Έχω τρελή ρέντα στο όνομα. Άρα όταν στο μέλλον κοντινό ή μακρινότερο μου προταθούν συνεργασίες με κάποιον από τους: Paul Weller, Paul Simon, Paul McCartney, Paul Anka ή και με όλους ταυτόχρονα, δεν θα βγω να το διατυμπανίσω με τυμπανοκρουσίες καθ’ ότι θα το θεωρήσω φυσιολογικότατο. Όχι τίποτα, μπας και μετριάσω την απογοήτευση που απορρέει από το γεγονός ότι δεν έκανα την καριέρα που πάντα ονειρευόμουν. Να παίζω μπάλα με τον Pablo Garcia!!!

Pavlos-sunodinos-Greeklish-Babylon.jpg   Pavlos-sunodinos-Greeklish-Babylon-BACK

 

Το δεύτερο προσωπικό album του Παύλου Συνοδινού ακούει στη κωδική ονομασία “Greeklish Babylon”  είναι η αφορμή της δημιουργίας των Greeklish Babylon και κυκλοφορεί από την ANTart Productions.

 

Πρόκειται για μια αμφισβήτηση της Νεοελληνικής Βαβυλώνας, με άλλοτε υπερκατεργασμένο και άλλοτε εντελώς ακατέργαστο ηλεκτρικό ήχο, αλλά και ατόφιες ακουστικές στιγμές.

 

Συνθέτει, στιχουργεί και τραγουδά ο ίδιος, εκτός από το “Άιντε και ξέχασα” που στιχουργικά ανήκει στον Γιάννη Χαρούλη, ο οποίος και ερμηνεύει το κομμάτι.

 

Οι “οδηγίες χρήσεως” καλούν τον ακροατή να ακούσει τα 11 συνολικά κομμάτια (9 τραγούδια, 2 instrumental) σαν μια ολοκληρωμένη αφηγηματική ενότητα.

 

Οι Πάνος Τόλιος (τύμπανα), Μιχάλης Πορφύρης (τσέλο), Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα), πλαισιώνουν τις ηλεκτρικές κιθάρες που παίζει ο ίδιος ο Παύλος Συνοδινός. O Γιάννης Παξεβάνης μέσα από την ηχοληψία, τις μίξεις και το mastering στο Studio Subway έχει συντελέσει στο τελικό αποτέλεσμα του album.
Όλα στα greeklish…  είτε στην πραγματική ζωή, είτε με τη ”δύναμη” του πληκτρολογίου…

 

01. Και αν Φοβάμαι

02. Όσα Αναπνέω

03. Άιντε και Ξέχασα

04. Μαστίγιο

05. Μικρός Λαός

06. Μιλώντας στη Ν.

07. Τα Αόρατα δε Φταίνε

08. Φως και Ζέστη

09. Zeppelin

10. Νησιά

11. Greeklish Babylon
Εταιρία διανομής: ANTart Productions

Επιμέλεια παραγωγής: Παύλος Συνοδινός, Γιάννης Παξεβάνης

Click to enlarge image paulos-synodinos.jpg