ΚΑΙ Η Spiegel ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΡΑ-Η ελληνική κυβέρνηση είναι παρανοϊκή και βλέπει παντού ίντριγκες!

 

tsi

Παρανοϊκή είναι η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, το οποίο υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης και βλέπει παντού ίντρικες.

Υπό τον τίτλο, «Η παράνοια της ελληνικής κυβέρνησης: ίντριγκες, ίντριγκες παντού», το περιοδικό αναφέρει πως αντί να έρθει αντιμέτωπη με την πραγματικότητα, η ελληνική κυβέρνηση «βλέπει» συνωμοσίες, τις οποίες επικαλείται για να καλύψει τις ανεπάρκειές της.

Το δημοσίευμα, το οποίο υπογράφει ο Γιώργος Χρηστίδης, αναφέρεται στο χάος που προκλήθηκε στην χώρα μας τις τελευταίες ώρες για το θέμα των μεταναστευτικών κέντρων και υποστηρίζει πως η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την ίδια δικαιολογία τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό.

«Οι εχθροί της αριστερής κυβέρνησης βρίσκονται παντού. Στο εξωτερικό την τελευταία βδομάδα ήταν η Ισπανία και η Πορτογαλία. Οι συντηρητικές κυβερνήσεις ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση της Αριστεράς στην Ελλάδα, έλεγε ο πρωθυπουργός, ενώ στο εσωτερικό είναι τα ασφαλιστικά ταμεία που αρνούνται να διαθέσουν τα αποθεματικά τους», σημειώνει ο κ. Χρηστίδης.

Όπως υποστηρίζει, ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμάει την αναζήτηση του επόμενου εχθρού από το να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, τονίζοντας πως «το πιο απλό πράγμα από όλα είναι να ψάχνεις έναν αποδιοπομπαίο τράγο».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρχική