«Όταν συνεργάστηκα με την Αλίκη οι μισοί μου φίλοι μου έκοψαν το άλλο πρωί την καλημέρα»

vougiouklaki_0

«Αυτό με τον Σάκη Ρουβά δεν είναι τίποτα μπροστά σε εκείνο με την Αλίκη. Οι μισοί μου φίλοι μου έκοψαν το άλλο πρωί την καλημέρα. Απέκτησα ξαφνικά φανατικούς εχθρούς» εκμυστηρεύεται η ηθοποιός για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και συνεχίζει…

«Για τρία χρόνια, μέχρι να φύγει, ήμασταν φίλες. Εκμυστηρευτήκαμε η μία στην άλλη πολλά. Ήταν πολύ ευφυής. Ήθελε να κάνει στροφή στην καριέρα της. Γνώριζε τις δυνατότητες της ηλικίας της, την πίεση των θαυμαστών της και τα στενά χρονικά περιθώρια για μια γενναία στροφή. Ήξερε τι ήθελε. Αν μπορούσε να το κάνει. Κι αν προλάβαινε… Η αυτογνωσία είναι πολύ σημαντικό πράγμα σε ένα σταρ. Γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν καμία επίγνωση. Άλλο να είσαι φιλόδοξος και άλλο μα­ταιόδοξος. Ήταν πολύ εργατική, κάναμε πρόβες χωρίς πεντάωρα και συνδικαλισμούς. Ακόμα κι όταν αρρώστησε. Ίσως γι’ αυτό δεν το καταλάβαμε. Δούλευε ενώ ήταν άρρωστη ήδη τρία χρόνια». Η Ρούλα Πατεράκη ήταν εκείνη που έμαθε πρώτη για την αρρώστια της Αλίκης και από τους τελευταίους που την είδαν. «Ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Ακόμα και τώρα, δεν το έχω ξεπεράσει. Όταν βλέπω ταινία της στην τηλεόραση, αλλάζω κανάλι. Αδυνατώ να διαχειριστώ την απώλειά της».

Ο λόγος για την Ρούλα Πατεράκη. Η ηθοποιός μίλησε για αυτή την άγνωστη φιλία που την συνέδεε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο περιοδικό People και στον Άρη Βασιλειάδη με αφορμή τις αντιδράσεις για τη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά.

Borderlife1

Πηγή: entertv.gr