Η Λίλα Μπακλέση αποκαλύπτει τα πάντα για τον έρωτά της με τον Τζεμ στη σειρά «Ταμάμ»

5c319f760f79bdeed022e94c897a9d12_XL

Η Λίλα Μπακλέση είναι η νεαρή πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Ταμάμ» που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον μας.  Η ίδια μίλησε στο περιοδικό «Mytv» και αποκάλυψε πολλά για τον χαρακτήρα της στη σειρά.

Για το τι είναι αυτό που ερωτεύεται στον Τζεμ η Λία είπε: «Νομίζω, η ευαισθησία που δεν περίμενε ότι έχει. Ο Τζεμ είναι σκληρός, άγριος, αδιάφορος, αλλά τελικά έχει μια πολύ ευαίσθητη πλευρά. Ο συνδυασμός αυτών νομίζω ότι την τραβάει. Ωστόσο, η σχέση τους θα έχει διακυμάνσεις».

Για το αν θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους γονείς τους για αυτή τη σχέση: «Ναι, θα υπάρξουν αντιδράσεις, θα κάνουν αυτό που θέλουν οι ίδιοι, απλά στο τέλος θα συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν και συνέπειες, για τις οποίες θα αδιαφορήσουν».

Θα δεχόταν η ίδια ως Λίλα την απόφαση της μητέρας της να συγκατοικήσει με τον σύντροφο της και τα παιδιά του; «Νομίζω, ναι. Το θέμα είναι πως στην προκειμένη περίπτωση αυτή η συγκατοίκηση έγινε άγαρμπα. Το να μη γνωρίζεις κάποιον σχεδόν καθόλου και μετά από μια εβδομάδα να μείνεις μαζί του δεν νομίζω ότι είναι και πολύ σωστό, θεωρώ ότι θα έπρεπε να γίνει πιο ομαλά. Σαν παιδί θα δυσκολευόμουν, εκτός αν ήταν μία ομαλή μετάβαση».

Τέλος για το αν θα δημιουργούσε δεσμό με άνθρωπο άλλης θρησκείας, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Με κάποιον φανατικό όχι, οποιαδήποτε θρησκεία και αν είχε. Με κάποιον όμως που απλά έχει μεγαλώσει διαφορετικά, δεν θα είχα πρόβλημα».

 Πηγή: Faysbook.gr