ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ:”Ο Σεφερλής είναι νοστιμότατες πατάτες γιαχνί και ο Λιάγκας φακές”

Ο Σεφερλής είναι νοστιμότατες πατάτες γιαχνί και ο Λιάγκας φακές

Γνωστός παρουσιαστής αποκάλεσε τον Μάρκο Σεφερλή “πατάτες γιαχνί” και τον Γιώργο Λιάγκα “φακές”. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

 

«Η τηλεόραση σήμερα μου θυμίζει ιμάμ μπαϊλντί όπου δεν έχει ξεπικρίσει πολύ η μελιτζάνα. Έχει την πικρή γεύση της κακιάς μελιτζάνας. Ο Σεφερλής είναι νοστιμότατες πατάτες γιαχνί. Ο Κωστόπουλος είναι κις λορέν με κρέμα γάλακτος που δεν ψήθηκε τόσο καλά. Ο Λιάγκας είναι φακές και η Μελέτη αμελέτητα!», αναφέρει ο παρουσιαστής, παρομοιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα με φαγητά.

Πώς κρίνει όμως τους δύο δυνατούς αντιπάλους της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης; «Ξέρω τον Σεφερλή. Έχω δουλέψει μαζί του. Είναι δαιμονιώδης, ατακαδόρος, ανατρεπτικός. Έχει το ταλέντο να παραλλάσσει μια λέξη και να κάνει πράγματα. Τον θαυμάζω. Σε όποια εκπομπή και πήγαινε, δημιουργούσε πραγματικά με τον κόσμο. βεβαίως μια εκπομπή δεν μπορεί να μείνει σε αυτό. Θέλει τη σοβαρή συνέντευξη, τη συγκίνηση. Θέλει ότι είναι η ζωή. Η ζωή δεν είναι μόνο χρές. Στο χαβαλέ είναι αχτύπητος, αλλά πιο ισορροπημένος παρουσιαστής είναι ο Λιάγκας. Έχοντας παίξει και στο πολιτικό σκέλος κάνοντας ειδήσεις και πολιτικό ρεπορτάζ, διαθέτει τη γνώση αυτών των πραγμάτων. Έχει εμπειρία και δικαιοσύνη, παρόλο που σε πολλά πράγματα γίνεται ακραία άδικος όταν νομίζει ότι θίγεται. Αλλά γενικότερα βγάζει αυτή την αίσθηση. Είναι ο πιο ισορροπημένος παρουσιαστής. Το commedia dell arte που έχει ο Σεφερλής είναι απλησίαστο, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό».

Πηγή: ΕΓΩ! Weekly