ΠΑΙΔΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ -Τα 9 πράγματα που θέλουν οι γυναίκες στο σεξ.;Έρευνα στο έγκυρο Journal of Sex Research

Πολλοί λένε ότι το σεξ για μια γυναίκα ξεκινάει μόλις βγάλει τα παπούτσια της. Τα ταλέντα που έχεις, περισσότερο κι από άψογη εμφάνιση ή κοιλιακούς-τρίλιζα, είναι ένα ισχυρό αφροδισιακό, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Kinsey.

Οταν τα Ρούχα Βγουν, εσύ Μίλα
Πρόσφατη έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex Research, υποστηρίζει ότι οι γυναίκες που δεν νιώθουν ωραία με το σώμα τους και ντρέπονται για τυχόν ατέλειες έχουν λιγότερες σεξουαλικές εμπειρίες και δεν το βλέπουν θετικά το θέμα. Η λύση είναι απλή: κολάκεψέ την. Αν σου αρέσει το πώς είναι -και σου αρέσει, έτσι;- μοιράσου αυτά τα ευχάριστα νέα μαζί της.

Στόχευε στην Κορυφή
Ενώ την ψήνεις, χάιδεψε απαλά την κορυφή, τη βάση και τα πλευρά του στήθους της. Αυτές οι περιοχές είναι πιο ευαίσθητες από μία μη ερεθισμένη θηλαία άλω και θηλή. Βαθμιαία και ύπουλα κινήσου προς τη ρώγα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις αντιδράσεις της. Καθώς η θερμοκρασία θα ανεβαίνει, οι ρώγες θα γεμίσουν με αίμα και τα αισθητήρια όργανα θα είναι πανέτοιμα για απευθείας διέγερση. Ερεθίζοντας το στήθος της, η κυκλοφορία του αίματος και η ύγρανση του αιδοίου της είναι σιγουράκια.

Μάθε τα Δυνατά Σημεία της
Ενα πράγμα που ενώνει όλες τις γυναίκες -εκτός από τον Σάκη και τον Μπραντ- είναι οι αργές, βάσει σχεδίου, κινήσεις για χειρωνακτική διέγερση. Να ο τρόπος για να το κάνεις σωστά: ξάπλωσε δίπλα της και απαλά βάλε την άκρη του ενός χεριού σου στην κλειτορίδα της. Τώρα με τον παράμεσο και το μέσο τρίψε τα εξωτερικά χείλη του αιδοίου της. Αρχικά, ακούμπησε απαλά το δέρμα προσθέτοντας ολοένα και περισσότερη πίεση όσο η ώρα θα περνά κι εκείνη θα αναψοκοκκινίζει. Ασχολήσου με την περιοχή γύρω από την κλειτορίδα της, με την παλάμη σου εμμέσως να τη διεγείρει (οι περισσότερες γυναίκες ενοχλούνται με τον απευθείας ερεθισμό της). Καθώς θα τη βλέπεις να ζητάει κι άλλο, βάλε το χέρι σου στο όρος της Αφροδίτης -το σαρκώδες, στρογγυλό κομμάτι που καλύπτει το ηβικό οστούν- και βασάνισε την κλειτορίδα της με τις άκρες των δαχτύλων σου καθώς θα κουνάς ολόκληρο το χέρι σου.

Γίνε Εξερευνητής
Ανακάλυψε διάφορους τύπους διείσδυσης, με σκοπό την απόλυτη ηδονή της. Η πρώτη στάση σου: το σημείο G της, το οποίο βρίσκεται 2,5-5 εκατοστά στο τείχος του κόλπου, που είναι από την πλευρά της κοιλιάς. Αυτή η σπογγώδης περιοχή πρήζεται κατά τη διέγερση. Προσπάθησε να κάνεις απαλό μασάζ στην περιοχή με τα δάχτυλά σου. Πολλές γυναίκες φτάνουν στην έκσταση, χάνουν τα μυαλά τους και μετά κάποιοι ύστερα από μερικά χρόνια τα βρίσκουν ξεβρασμένα στα νησιά Σάντουιτς (αστειεύομαι, αλλά είναι ερεθιστικό). Δεν είναι τέτοιος τύπος η γυναίκα σου; Απλώς προχώρα.

Διαισθάνσου τον Οργασμό
Οταν της κάνεις στοματικό σεξ, συγκεντρώσου. Πρώτα φίλα το εσωτερικό των μηρών της και τα εσωτερικά και τα εξωτερικά χείλη του αιδοίου της. Εν συνεχεία, δούλεψε την είσοδό σου με ελαφρά, ερεθιστικά χτυπήματα της γλώσσας σου. Ρίχνε πού και πού καμιά ματιά στην κίνηση των γοφών της, για να πιάσεις το ρυθμό της. Ακουσέ τη να ανασαίνει και δώσε προσοχή στα βογκητά της. Ετσι θα καταλάβεις ποιες τεχνικές της αρέσουν. Αναζήτησε σημάδια που δείχνουν ότι είναι έτοιμη να τελειώσει, όπως, για παράδειγμα, το χρώμα των χειλιών του αιδοίου της, το οποίο αλλάζει χάρη στην αυξημένη κυκλοφορία του αίματος. Ακούμπα το χέρι σου στο στομάχι της και νιώσε τη μυϊκή συστολή που προηγείται του οργασμού.

Μην Αλλάξεις Πορεία
Μπορεί όταν βλέπεις τον οργασμό σου να έρχεται να μη σε σταματάει ούτε το κρεβάτι που τρίζει πεισματικά ούτε η γειτόνισσα που φωνάζει στο τσιουάουά της να αφήσει ήσυχο το πανάκριβο ζευγάρι peep-toe, εκείνη όμως δεν είναι έτσι. Δεν λέω, μας αρέσει να δοκιμάζετε καινούργια κόλπα, αλλά άπαξ κι έχεις βρει αυτήν που κάνει μπίνγκο, μείνε πιστός μέχρι και την τελευταία κορόνα.

Αφησέ τη να Τελειώσει Πρώτη
Το να προσπαθείς να φέρεις τη σύντροφό σου κοντά στον πολυπόθητο οργασμό και τελικά να τα καταφέρνεις είναι πολύ καλό. Το τέλειο όμως είναι να την αφήσεις να προηγηθεί, κυρίως αν η παρτενέρ σου έχει υπερευαίσθητη κλειτορίδα. Αν τρίβεις την κλειτορίδα για πολλή ώρα -όταν, για παράδειγμα, είσαι μέσα της- μπορεί να απευαισθητοποιηθεί στη χειρωνακτική ή στοματική διέγερση ή ακόμα και να πληγωθεί. Ηθικό δίδαγμα: ικανοποίησέ την πριν από τη διείσδυση. Μπόνους: το όριο ενός γυναικείου οργασμού στενεύει μετά τον πρώτο, οπότε είναι πιο εύκολο να την κάνεις να πιάσει ταβάνι μέσω διείσδυσης από τη στιγμή που είχε πρώτα έναν. Πάμε για έναν ακόμα γύρο;

 

boro.gr