Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για τη προσωπική της ζωή & τη δημοσιότητα

670_4c770476-1e97-4869-8d0d-4e4ce0cb4fbb

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στην εφημερίδα “Το Βήμα” για τη σχέση της με τη δημοσιότητα και τη προβολή της προσωπικής της ζωής.

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραδέχτηκε στη συνέντευξη της πως το αδύνατο σημείο της είναι πως κάνει αυστηρή κριτική στον εαυτό της και συμπλήρωσε: “Επειδή είμαι στον χώρο από 13 ετών έχω στερηθεί αρκετά, όπως η ανεμελιά σε μικρότερη ηλικία. Περνώντας τα χρόνια η δημοσιότητα έχει ενταχθεί πια στην καθημερινότητά μου και έχω μάθει να ζω με αυτό. Μου έχει τύχει για παράδειγμα κάποιες φορές να ακυρώσω εξόδους μου επειδή δεν έχω τη διάθεση να βρεθώ απέναντι σε κάμερες!”.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στην ερώτηση για το αν θα μπορούσε να καταφέρει να ζήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τόνισε: “Δύο είναι οι τρόποι: να σταματήσω αυτή τη δουλειά ή να σταματήσουν να ασχολούνται με τη ζωή μου. Μόνο έτσι θα το κατάφερνα αυτό. Ξέρετε όμως κάτι; Όλοι όσοι ασχολούνται με τα προσωπικά μου μπορεί να ξέρουν με ποιον είμαι, δεν γνωρίζουν όμως στην ουσία την προσωπική μου ζωή. Η δουλειά μου δεν είναι να ασχολείται ο Τύπος μαζί μου. Δουλειά μου είναι να παίζω, ίσως και να παρουσιάζω κάποιες φορές. Μου αρέσει να βρίσκομαι εκτός τηλεόρασης και να απομονώνομαι. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι για να κρατηθώ στη δημοσιότητα. Δεν είναι του χαρακτήρα μου” σχολίασε.

Πηγή: Fthis