Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18, 2019
Home Διάφορα Μία απίστευτη ιστορία – Αναζητά τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή...

Μία απίστευτη ιστορία – Αναζητά τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή πριν 6 χρόνια!

can-you

Συνηθίζουμε να λέμε ότι στη ζωή, το πιο σημαντικό είναι το timing και να βρεθείς τη σωστή ώρα στο σωστό μέρος! Αν το καλοσκεφτεί κανείς, αυτό είναι μεγάλη αλήθεια, μιας και έχουμε δει, άνθρωποι να γλιτώνουν αλλά και να καταστρέφονται, μόνο και μόνο επειδή είχαν κακό timing! Είναι άραγε παιχνίδι της μοίρας, ή μήπως όλα οφείλονται σε έναν φύλακα άγγελο;

Αν ρωτήσετε τον Jonny Benjamin μάλλον θα σας απαντήσει ότι είναι ένας συνδυασμός όλων, μιας και πριν ακριβώς 6 χρόνια, και πιο συγκεκριμένα στις 14 Ιανουαρίου 2008, βίωσε κάτι που για όσους πιστεύουν στο θεό θα μπορούσε να είναι θείο δώρο, και για όσους δεν πιστεύουν, υπερδυνάμεις του σύμπαντος!

Έχοντας διαγνωστεί με σχιζοσυναισθηματική διαταραχή, είχε πάρει τη… βαριά απόφαση να αυτοκτονήσει! Την κατάλληλη λοιπόν στιγμή, και λίγο πριν πηδήξει από τη γέφυρα στα, μάλλον κρύα νερά του ποταμού Thames ένας παντελώς άγνωστος άντρας τον πλησίασε και του είπε: «Σε παρακαλώ μην το κάνεις. Έχω υπάρξει στη θέση σου και ξέρω ότι μπορείς να γίνεις καλύτερα. Ας πιούμε έναν καφέ και ας συζητήσουμε», του είπε. «Μου υπενθύμισε το πόσο όμορφη είναι η καθημερινότητα και τα απλά πράγματα», συμπλήρωσε ο Jonny ο οποίος σήμερα, 6 χρόνια μετά, ζει και βασιλεύει και ψάχνει εναγωνίως το σωτήρα του!

Χωρίς να ξέρει καν το όνομά του και χωρίς να έχει έρθει σε επαφή ποτέ μαζί του από τότε, ξεκίνησε μία εκστρατεία μέσω διαδικτύου, σε μία ύστατη προσπάθεια να μάθει το οτιδήποτε για τον άνθρωπο ο οποίος κυριολεκτικά του έδωσε πίσω τη ζωή του!

Αν δεν πιστεύετε στο σωστό timing λοιπόν, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr