ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-«Έχασε» 4 δάχτυλα και κρέμασε τα γάντια

«Έχασε» 4 δάχτυλα και κρέμασε τα γάντια

Συγκλονιστική ιστορία από την Ουρουγουάη, με τον πρώην τερματοφύλακα της Πενιαρόλ, Χουάν Ομπελάρ Γκουτιέρες, να έχει σοβαρό ατύχημα και να λέει «αντίο» στο ποδόσφαιρο.

Ο 34χρονος, που στο παρελθόν είχε παίξει στην Μάραθον στις Ονδούρες και στην Μιγιονάριος στην Κολομβία, βρισκόταν στο σπίτι του και κρατούσε μία μηχανή λείανσης ξύλων όταν έγινε το μοιραίο. Ο Ομπελάρ έκανε μία παράλειψη που αποδείχθηκε μοιραία με το μηχάνημα να του κόβει τέσσερα δάχτυλα από το αριστερό χέρι.

Οι γιατροί διατηρούν ακόμα ελπίδες για το ότι μπορεί να σώσει τα δάχτυλά του, όμως ο ίδιος δεν θέλει να είναι αισιόδοξος. «Είναι το πιο φριχτό πράγμα που μου έχει συμβεί, είναι πολύ οδυνηρή στιγμή».

Στιγμή την οποία περιέγραψε ο ίδιος στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. «Εκανα κάποιες δουλειές το σπίτι και όταν το θυμήθηκα, το μηχάνημα μου είχε κόψει τέσσερα δάχτυλα. Δεν πρόκειται να ανακτήσω κανένα από αυτά, μου το είπαν, όμως θα προσπαθήσουν να τα φτιάξουν λίγο, μου έχει μείνει μόνο ο αντίχειρας».

Ο Ουρουγουανός αποχαιρέτισε κάθε ελπίδα να βρει ομάδα και επιβεβαίωσε ότι δεν θα φορέσει ποτέ ξανά τη στολή και τα γάντια του.

«Είναι μία περίεργη μέρα, που πονάει. Δυστυχώς σήμερα τελειώνει κάθε πιθανότητα που είχα για να παίξω ξανά ποδόσφαιρο. Ενα ατύχημα στο αριστερό μου χέρι κατέληξε σε ακρωτηριασμό σε τέσσερα δάχτυλά μου. Τώρα μόνο ο Θεός θα με βοηθήσει να είμαι δυνατός».

Πηγή: gazzetta.gr