Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18, 2019
Home Lifestyle Πανταζής: Η κόρη μου με χώρισε από όλες τις γυναίκες μου

Πανταζής: Η κόρη μου με χώρισε από όλες τις γυναίκες μου

Πανταζής: Η κόρη μου με χώρισε από όλες τις γυναίκες μου

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κωνσταντίνα σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΕΓΩ, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως αντιμετωπίζει τους συντρόφους του πατέρα της.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα δήλωσε πως: «Δεν θα τον πάντρευα κιόλας. Θα χαιρόμουν όμως αν η γυναίκα που θα ήταν στο πλευρό του παρέμενε για εκείνον και όχι γιατί αποσκοπεί σε οτιδήποτε άλλο. Στις μέρες μας όμως, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ανιδιοτελής σύντροφος. Δεν ενέκρινα σχεδόν καμία. Επειδή, ως κοπέλα, θεωρώ ότι είμαι αρκετά έξυπνη και καταλαβαίνω τι ζητά ο καθένας, του τα λέω ακόμη κι αν βγαίνω η κακιά της υπόθεσης», ενώ ο τραγουδιστής προσθέτει: «Η κόρη μου με χώρισε από όλες τις γυναίκες μου. Δεν της άρεσε καμία. Όλα τα παιδιά ζηλεύουν τους γονείς τους. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και με την μαμά της. Όμως έπειτα καταλαβαίνει ότι πρέπει να έχουμε παρέα. Εκείνη ανοίγει τα φτερά της και φεύγει. Εμείς μένουμε μόνοι μας. Είναι πολύ κακή σύντροφος η μοναξιά. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα».

Πηγή: KoolNews.gr

– See more at: http://www.tsantiri.gr/showbiz/pantazis-i-kori-mou-me-chorise-apo-oles-tis-gunaikes/#sthash.YHXoafrp.dpuf