Στη δεύτερη εκπομπή για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα μίλησαν και οι φίλοι του 34χρονου. ΒΙΝΤΕΟ


ΠΗΓΗ: MEGA

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα αφηγούνται σε τηλεοπτική συνέντευξη η σύντροφος του Παύλου Φύσσα, αλλά και ένας αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας, για το μοιραίο βράδυ και τα όσα συνέβησαν.

Η κοπέλα του Παύλου Φύσσα, που είδε τον σύντροφό της να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια της, ανέφερε πως αν δεν φώναζε, ο δολοφόνος θα είχε καταφέρει να διαφύγει.

«Είναι η στιγμή που με άκουσε μια από τους αστυνομικούς και κατάφερε να τρέξει και να προλάβει πριν φύγει να τον πιάσει. Θα έφευγε, φυσικά», ανέφερε η Χρύσα, κοπέλα του Παύλου Φύσσα στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Στην εκπομπή μίλησε και ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Πέτρος, που βρισκόταν στο σημείο της συμπλοκής. Ο ίδιος ανέφερε στην εκπομπή:

«Ενώ έχουν υποχωρήσει ας πούμε φτάνει το αυτοκίνητο – του δολοφόνου όπως αποδείχθηκε αργότερα – κινείται αντίθετα της Τσαλδάρη, ανάποδα, στο αντίθετο ρεύμα και παρκάρει ακριβώς έξω από το σημείο που έγινε η δολοφονία. Και βλέπω τον άλλον που κατεβαίνει και πάει προς τη βιτρίνα. Και μετά κάποιος φωνάζει πάει το παλικάρι το φάγανε. Το μαχαιρώσανε».

enikos.gr