Η G-Star RAW παρουσιάζει την νέα της καμπάνια

Λατρεύουμε κάθε νέα κολεξιόν και κυρίωςότι αφορά το jean

http://www.athensvoice.gr

n

Ο Sergio Pizzorno των Kasabian και η μπαλαρίνα Keenan Kampa είναι τα πρόσωπα που εκφράζουν τη φιλοσοφία της G-Star RAW “The Unlimited Possibilities of Denim”.

Η G-Star συνεργάστηκε με το φωτογράφο Rankin για τη συνέχεια της καμπάνιας “The Art of RAW” 2013, με πρωταγωνιστές τον κιθαρίστα και συνθέτη του Βρετανικού group Kasabian, Sergio Pizzorno και την μπαλαρίνα της Vaganova Academy of Russian Ballet, Keenan Kampa. Μέσα από την καμπάνια ζωντανεύει η φιλοσοφία “destroy to construct”, αναδεικνύοντας την δεξιοτεχνία κατασκευής denim του καινοτόμου brand!

 H νέα καμπάνια παρουσιάζει και πάλι το Skeleton Dog, που αυτή τη φορά παίρνει διάφορες μορφές, μέσω μιας σειράς δυναμικών εκρήξεων. Τρέχοντας κατά μήκος της οθόνης, θρυμματίζεται και παίρνει τη μορφή της Keenan να χορεύει, κατόπιν διαλύεται σε χιλιάδες κομμάτια και παίρνει τη μορφή του Sergio να τσακίζει την κιθάρα του, ενώ με μια τελευταία έκρηξη μετατρέπεται ξανά στο Skeleton Dog.
Κάθε κομμάτι denim της G-Star RAW αντανακλά το πάθος για την ποιότητα κατασκευής και τη στάση του brand που προσωποποιείται μέσα από το Skeleton Dog. Την περασμένη σεζόν η G-Star με την καμπάνια της “αφηγήθηκε” την διαδικασία και το ταξίδι της δημιουργίας του denim. Αυτή τη φορά παρουσιάζει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται στην κατασκευή ενός τζην. Εικονογραφεί τη φιλοσοφία, του “καταστρέφοντας κάτι δημιουργείς κάτι καινούργιο”, και συνεχίζει την εξερεύνηση της G-Star για το denim και τις απεριόριστες δυνατότητές του.

n

Η Keenan Kampa και ο Sergio Pizzorno συνθέτουν ένα αναπάντεχο συνδυασμό δημιουργικών ταλέντων που έχουν ξεχωρίσει κυνηγώντας το πάθος τους. Η Keenan είναι η πρώτη Αμερικανίδα που έγινε δεκτή από το Mariinsky Ballet Company στη Ρωσία. Ο Sergio είναι ο βασικός συνθέτης του Βρετανικού group Kasabian, έχοντας κάνει στροφή στην καριέρα του από το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος έχει πει: “Είπα στον σύμβουλό μου ότι θέλω να παίξω σέντερ φορ στην Leicester City. Όταν μου απάντησε όχι, σκέφτηκα ότι θα ήθελα να είμαι με ένα rock ‘n’ roll group.”

Όπως με τον Marcus Carlson, την Clèmence Poèsy και την Liv Tyler, η G-Star χαίρεται να συνεργάζεται με “απροσδόκητα” ταλέντα που είναι στην κορυφή του παιχνιδιού!

Παρακολουθείστε το video της καμπάνιας “ Destroy to Construct”

 

 

Βackstage πλάνα


G-Star RAW. Just the Product
G-Star RAW Store: The Mall Athens 210 6100760

n