Η Αmber Heard μιλά για τις bisexual προτιμήσεις της

Το κορίτσι του Johnny Depp δε διστάζει να μιλήσει για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις και τη σχέση της με μία υπέροχη γυναίκα

Η Amber Heard μπήκε στη ζωή μας για να την κάνει λίγο πιο πικάντικη. Τι κι αν είναι το κορίτσι του Johnny Depp; Παραδέχεται πως η σεξουαλική της ζωή περιλαμβάνει εξίσου επιτυχημένα και τα δύο φύλα.

Έδωσε μία ανατρεπτική συνέντευξη στο διαδικτυακό περιοδικό ”The Edit” και έκανε αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις τονίζοντας πως: ”Η σημασία μόνο έχει η προστασία του δικαιώματος στη σεξουαλικότητα”.

Μίλησε για τη σύναψη σχέσεων, η οποία περιλαμβάνει άνδρες αλλά και μία υπέροχη γυναίκα. Η 27χρονη καλλονή υπερήφανα δηλώνει πως: ”Πάντα υπήρξα και πάντα θα είμαι ακριβώς αυτό που δείχνω. Δε θα υποκριθώ ποτέ και για κανέναν”.

Για την Amber οι σχέσεις παρουσιάζουν την ίδια δυσκολία, είτε μπαίνεις σε αυτές, είτε βγαίνεις από αυτές. Υπό αυτό το πρίσμα μίλησε και για τη σχέση της με τον Johnny Depp και επεσήμανε πως δεν την ενοχλούν τα σχόλια.

 

Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε και στο δύσκολο ξεκίνημά της, τότε που κινούνταν στη μέση του πουθενά χωρίς τίποτα.

Άφησε το σπίτι της σε ηλικία 16 ετών με την περιέργεια για το διαφορετικό να την οδηγεί στο Τέξας, όπου και ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής.

”Το μεγάλο πρόβλημα ήταν η ηλικία μου. Δεν μπορούσα να ενοικιάσω ούτε δωμάτιο σε ξενοδοχείο, για αυτό και χρησιμοποιούσα πλαστά στοιχεία”.

”Ήμουν μόνη μου, ήμουν ανήλικη και εργαζόμουν ως ενήλικας. Οι γονείς μου φυσικά και αντέδρασαν αλλά κανένας δε θα μπορούσε να με σταματήσει”.

 

πηγή www.cosmo.gr