ΤΟΛΜΑΣ; ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗ!

Προτού δέσεις την άγκυρά σου στο λιμάνι της, τέσταρέ την. Μπορεί να σου φαίνεται η “τέλεια” αλλά πρέπει να μάθεις τις πραγματικές ικανότητές της.

Το χαρακτηριστικό: Ευθύνη
Το τεστ: Παίξε το παιχνίδι τού ποιος φταίει. Την επόμενη φορά που θα «φιλήσει» το μπροστινό αμάξι την ώρα που πάει να ξεπαρκάρει ή που θα χύσει τον καφέ της πάνω στο notebook, άκου τη δικαιολογία της. Τα πετυχημένα ζευγάρια κάνουν focus στο θετικό κομμάτι. Είναι το αιώνιο θύμα ή παίρνει την ευθύνη των πράξεών της;

Το χαρακτηριστικό: Υπομονή
Το τεστ: Μιλήστε για τη δουλειά. Μία ιστορία γραφείου, κατά την οποία εκείνη έκλαιγε από τα νεύρα της, εσένα μπορεί να σου προκαλέσει γέλιο. Σκέψου όμως πως τέτοιου είδους συμπεριφορά μπορεί να μην περιορίζεται στις κυψέλες της δουλειάς της. Η συμπεριφορά της στο γραφείο δείχνει πώς λειτουργεί υπό πίεση.

Το χαρακτηριστικό: Κατανόηση
Το τεστ: Πήγαινέ τη για ψώνια και συγκεκριμένα σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο ή σε έναν σούπερ εμπορικό δρόμο. Εκεί θα συναντήσετε κολλητσίδες υπαλλήλους, εκνευρισμένους καταναλωτές, μαμάδες με τα μωρά τους – κι όλοι αυτοί είναι πωρωμένοι να ξοδέψουν. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να δεις την κατανόησή της για τα κουλά της καθημερινότητας. Αν πιστεύει ότι τα πάντα -καταστάσεις και λύσεις- είναι ξεκάθαρα, τότε να περιμένεις ότι θα είναι το ίδιο απόλυτη και με σένα.

Το χαρακτηριστικό: Προσαρμοστικότητα
Το τεστ: Προγραμμάτισε την τελευταία στιγμή. Ψήσε την ότι θα πάτε να δείτε κουλτούρα, αλλά, δυστυχώς, τα μόνα εισιτήρια που έχει είναι για το Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος Νο 11. Οι σχέσεις αλλάζουν, οπότε δες αν μπορεί να προσαρμοστεί. Κάποια άλλη φορά φρόντισε να αργήσεις στο ραντεβού 15 λεπτά. Αν τέτοιου τύπου καταστάσεις την τσαντίζουν, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο να βρει επιχειρήματα και να σου καταλογίσει ότι την απογοητεύεις.

Το χαρακτηριστικό: Ευελιξία
Το τεστ: Μαγείρεψε στο σπίτι της. Αν είναι control freak, που δεν σε αφήνει στιγμή στην κουζίνα της μόνο, τότε θα δυσκολευτεί πολύ να σε αφήσει να πάρεις τον έλεγχο σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση. Ακόμα και αν είναι gourmet τύπος, θα πρέπει να δεχτεί τη διαφορετικότητά σου – για παράδειγμα, τον τρόπο που κόβεις τα καρότα, λέει η Pat Love, συγγραφέας του The Truth about Love.

ΠΗΓΗ : menshealth.gr