ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ για τον φασίστα Κεμάλ, που πρέπει να έχετε στο αρχείο σας

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ για τον φασίστα Κεμάλ, που πρέπει να έχετε στο αρχείο σας

 images

4 Νοεμβρίου 1922. Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αυστραλίας, μιας χώρας που βρίσκεται πολύ μακριά από την περιοχή μας, την εποχή που οι εφημερίδες έκαναν μήνες να φτάσουν μέχρι εδώ και

βλέπει τα τεκταινόμενα στην Ευρώπη ψύχραιμα και εξ αποστάσεως αντικειμενικά, έχει αφιέρωμα στον σκατόψυχο δολοφόνο, τον οποίο αποκαλεί «bloodthirsty leader of the Turkish Nationalists» (αιμοδιψή αρχηγών των τούρκων εθνικιστών) σε αντίθεση με τους προοδευτικούς Τούρκους, οι οποίοι διέφυγαν στην Ανατολία όταν ο φασίστας κατέλαβε την Κωνσταντινούπολη.

Ολόκληρο το άρθρο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και αφιερώνεται στους ελληνόφωνους «προοδευτικούς» που θαυμάζουν (πέντε έξη είναι βέβαια σε όλη την Ελλάδα), το φασιστικό αυτό τέρας, που κατέσφαξε 3.500.000 Χριστιανούς.
Ολόκληρο το αρχείο της εφημερίδας, βρίσκεται στη διάθεσή μας κι αναφέρει πολλά και ενδιαφέροντα για την περιοχή. Θα διαβάσετε τα πιό ενδιαφέροντα τις επόμενες μέρες στο taxalia.
Αν πάλι, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να τον τιμήσουν, ας κάνουν και ένα τατουάζ του Χίτλερ στο μέτωπό τους, να ολοκληρώσουν την παράνοιά τους. Το ότι γεννήθηκε κοντά στη Θεσσαλονίκη, δεν σημαίνει ότι θα τον τιμήσουμε, όπως δεν τιμά η γενέτειρά του τον Χίτλερ.
Όποιος θέλει να τον τιμήσει λοιπόν, να τον τιμήσει, αλλά μακριά από μας! Μακριά από μας οι φασίστες. Μακριά!
Σημειώστε ότι αυτά γράφονται το 1922, στην Αυστραλία και η Κωνσταντινούπολη αποκαλείται …Κωνσταντινούπολη από τους Αυστραλούς (φίλοι της συμμαχίας των πρόθυμων, των ιδρυμάτων και των …χρημάτων του Σόρος και λοιποί φασιστολάγνοι)

ολόκληρο το άρθρο. ανοίξτε το σε άλλο παράθυρο για να μπορείτε να το μεγεθύνετε.

– See more at: http://www.tsantirinews.gr/?p=119613#sthash.E136XNsU.dpuf