Χώρισαν η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν ο Χρήστος Χολίδης και η Δούκισσα Νομικού, μετά από δύο χρόνια σχέσης.xristosdoukisa

Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη σχέση τους να περνάει κρίση το τελευταίο διάστημα, πληροφορίες από το περιβάλλον τους έρχονται να επιβεβαιώσουν το τέλος στη σχέση τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή τη φορά ο χωρισμός ενός εκ των πιο πολυσυζητημένων ζευγαριών της showbiz είναι γεγονός. Ο 34χρονος τραγουδιστής και το πρώην μοντέλο έδωσαν τέλος στη σχέση τους και όλα δείχνουν πως η απόφαση είναι οριστική.

Οι λόγοι που οδήγησαν στον χωρισμό σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού είναι κυρίως επαγγελματικοί, μιας και οι υποχρεώσεις του Χρήστου Χολίδη (καινούριος δίσκος, προετοιμασία για τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο αλλά και υποχρεώσεις με το cafe-bar που διατηρεί στα Νότια Προάστια) δεν του αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο για τη σχέση του. Έτσι, μαζί με την 28χρονη παρουσιάστρια, αποφάσισαν να μείνουν χώρια μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα συναισθήματά τους.

Τη φημολογία για τον χωρισμό έχουν συνοδέψει μερικές -ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής- πληροφορίες που σχετίζονται με ένα νέο φλερτ της όμορφης παρουσιάστριας, από πλευράς τουλάχιστον του επιχειρηματία που την προσεγγίζει.