Με τους καθηγητές η πιο μαζική βραδινή ποδηλατοπορεία του Καλοκαιρίου (VIDEO-PICS)

Η ΕΛΜΕ ευχαριστεί ΠΗΓΑΣΟ

Την πιο μαζική βραδινή ποδηλατοπορεία του φετινού καλοκαιριού, στους δρόμους της Ξάνθης πλαισίωσαν οι καθηγητές της Ξάνθης την Τετάρτη.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών της ΕΛΜΕ ενάντια στην κατάργηση των ειδικοτήτων της Τεχνικής Εκπαίδευσης και της γενικότερης αποδόμησης της Παιδείας, το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ενημέρωσης πριν τη βραδινή Ποδηλατοβόλτα που διοργανώνει ο ΠΗΓΑΣΟΣ στους δρόμους της Ξάνθης ενώ στη συνέχεια οι καθηγητές αλλά και όσοι τους συμπαραστέκονται, συμμετείχαν στη βόλτα με πορτοκαλί μπλουζάκια υπό το γενικό σύνθημα «Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία για Όλους»

Η συμμετοχή ήταν η μεγαλύτερη του φετινού καλοκαιρίου και η βόλτα διεξήχθη στους δρόμους της πόλης, με τη γνωστή επιτήρηση των ανθρώπων του Πήγασου. Οι βραδινές ποδηλατοβόλτες της Τετάρτης έχουν καθιερωθεί το φετινό καλοκαίρι και αποτελούν μια ευχάριστη νότα δροσιάς και ψυχαγωγίας για τους ποδηλάτες της Ξάνθης μεγάλους αλλά και μικρότερους.

Ευχαριστίες της ΕΛΜΕ για τον Πήγασο

Το πρωί της Πέμπτης η ΕΛΜΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: Οι καθηγητές και οι καθηγήτριες της Ξάνθης, μέσω της ΕΛΜΕ, ευχαριστούν τον ποδηλατικό σύλλογο «Πήγασος» που αφιέρωσε την χθεσινή «βραδινή ποδηλατοπορεία της Τετάρτης» στον αγώνα για τη «Δημόσια, δωρεάν παιδεία για όλους και όλες» και με την πρότασή του για συμμετοχή μας σ’ αυτή, μας επέτρεψε να δηλώσουμε ακόμη μια φορά την αποφασιστικότητά μας να αγωνιστούμε με όλους τους τρόπους για την κατάκτησή της.

Ευχόμαστε στον «Πήγασο» να έχει πάντα τέτοιες δημιουργικές ιδέες όπως η «Βραδινή ποδηλατοπορεία της Τετάρτης» που προωθεί τη χρήση του ποδηλάτου και δίνει ιδιαίτερο χρώμα στην πόλη μας.
BRADINI 800

PODILATOVOLTA ELME 1 PODILATOBOLTA ELME 7 PODILATOBOLTA ELME 6 PODILATOBOLTA ELME 5 PODILATOVBOLTA ELME 0 PODILATOBOLTA ELME 4 PODILATOBOLTA ELME 3 PODILATOBOLTA ELME 2


xanthipress.gr