Διεκδικεί τον τίτλο του πιο « βαριά εργαζόμενου» στον κόσμo

Διεκδικεί τον τίτλο του πιο « βαριά εργαζόμενου» στον κόσμο

Ένας 21χρονος Βρετανός από το Nottingham είναι ο άνθρωπος που διεκδικεί τον τίτλο του πιο «βαριά εργαζόμενου» στον κόσμο καθώς κάνει πέντε δουλειές επί πληρωμή και άλλες έξι εθελοντικά.

Το πρόγραμμά του David Day αρχίζει νωρίς το πρωί γύρω στις 7:30 και τελειώνει τις περισσότερες μέρες στις 21:00 το βράδυ.

Ο νεαρός εργάζεται τουλάχιστον 60 ώρες την εβδομάδα και μάλιστα χωρίς να παραπονιέται.Η λίστα των εργασιών του περιλαμβάνει τα εξής: Εργάζεται στην ασφάλεια της ποδοσφαιρικής ομάδας Notts County , σερβιτόρος στο Westdale Junior School, βοηθός σε άλλο ένα σχολείο και σε άλλες δύο λέσχες μετά το σχολείο. Συνολικά απασχολείται περίπου 40 ώρες την εβδομάδα.

Εκτός αυτών συνεισφέρει εθελοντικά σε μία ομάδα νέων κι ένα κέντρο απασχόλησης παιδιών, προπονεί τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάντμιντον του Mapperley Sports Village , βοηθά εθελοντικά σε μία υπηρεσία ασθενοφόρων και διδάσκει πρώτες βοήθειες στο Carlton.

Το ποσό που καταφέρνει να συγκεντρώνει εβδομαδιαίως αγγίζει τις 262 λίρες την εβδομάδα, κάτι παραπάνω από 300 ευρώ.

«Μερικές φορές χάνω την αίσθηση του χρόνου, απλά δεν μετράω τις ώρες πια. Απλά πηγαίνω από τη μία δουλειά στην άλλη αλλά έχω συνηθίσει να οργανώνω έτσι το χρόνο μου», αναφέρει στη Βρετανική Daily Mail και προσθέτει:

«Προτιμώ να κάνω κάτι χρήσιμο παρά να κάθομαι μπροστά στην τηλεόραση. Είναι ωραίο να έχεις λεφτά αλλά δε με νοιάζει. Το να βοηθάω τον κόσμο και να κάνω κάτι που απολαμβάνω, σημαίνει περισσότερα».

Ο George Cowcher, διευθύνων σύμβουλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου στο Derbyshire δήλωσε για τον 21χρονο: «Στους νέους ανθρώπους συχνά υπάρχουν στερεότυπα. Πολλές φορές νιώθουν ότι υπάρχουν άχρηστες δουλειές. Ο David με τη στάση του δείχνει ακριβώς το αντίθετο. Είναι ταλαντούχος και δημιουργικός.»

pigi – http://www.newsbomb.gr