Γνωρίστε καλύτερα την αξιόλογη τραγουδοποιό Εύα Λουκάτου

 

Η μουσική πρόταση μας ακούει στο όνομα Εύα Λουκάτου.

Γνωρίστε τη καλύτερα στο www.evaloukatou.com

Ακούστε τη νέα της δισκογραφική δουλειά και ….ταξιδέψτε .

 

Loukatou-CD-Cover-web-438x438

 το εξώφυλλο της τελευταίας της δισκογραφικής δουλειάς                                                           

 

                                                                     Βιογραφία

Η Εύα Λουκάτου γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στην Αθήνα. Με μουσικές σπουδές στην κλασική κιθάρα, ξεκίνησε επαγγελματικά την πορεία της συνθέτοντας τη μουσική για την ταινία «Υποβρύχιος έρωτας» του Γιάννη Σολδάτου, η οποία διακρίθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το 2005. Συνεργάστηκε με πολλές θεατρικές ομάδες, άλλοτε συνθέτοντας τη μουσική και άλλοτε κάνοντας τη μουσική επιμέλεια.

Πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία το 2008 συμμετέχοντας με το τραγούδι «Όλα δικά σου» σε μουσική και στίχους δικούς της, στον προσωπικό δίσκο «ΣΕΛΕΝΑ» του Μιχάλη Κακέπη.Την άνοιξη του 2009 εκδίδει την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ» σε μουσική και στίχους της ίδιας και σε τρία τραγούδια συνεργάζεται με τους στιχουργούς Οδυσσέα Ιωάννου, Κώστα Φασουλά και Γιώργο Κορδέλλα. Την ίδια χρονιά συμμετέχει στον προσωπικό δίσκο της Σαλίνα «SALINA» με το τραγούδι «Όνειρα» όπου υπογράφει τους στίχους σε μουσική του Θοδωρή Ζωγράφου.

Το χειμώνα του 2010 δημιουργεί την ομάδα μουσικών «Ομάδα Φ» και ξεκινάει ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα. Μελοποιεί, ενορχηστρώνει και ερμηνεύει το ποίημα «Θέλω να κουβεντιάσω» της Κατερίνας Γώγου, συμμετέχοντας έτσι στο βιβλίο/CD με τίτλο «ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΠΑΤΗΣΙΩΝ» αφιέρωμα στην ποιήτρια Κατερίνα Γώγου, που κυκλοφόρησε το Φθινόπωρο του 2012.

Τον Απρίλιο του 2013 κυκλοφορεί η δεύτερη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο “Όνειρα σφραγίζω” σε μουσική, στίχους, ενορχήστρωση και ερμηνεία της ίδιας. Συμμετέχουν στιχουργικά οι Πόλυς Κυριάκου (Τζένη) και η Στέλλα Πάνου (Σε θυμάμαι) και ερμηνευτικά οι: Κώστας Χαριτάτος, Σαλίνα Γαβαλά, Αδριανός Νόνης, Reinaldo Hernandez και η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.