Ο Μέμος Μπεγνής πάει … Hollywood!Της Δημοσιογράφου Μαρίας Αλατσά

MPE 2
Δίπλα στον Robert De Niro και την Eva Mendes θα βρεθεί από το Αύγουστο ο Μέμος Μπεγνής για τα γυρίσματα της ταινίας «Million Dollar Date»!Ο νεαρός ηθοποιός δέχτηκε την πρόταση από το Γιάννη Σαχτούρα,πολυεκατομμυριούχο δημιουργό του καφέ «Organo Gold».

Ο Μέμος Μπεγνής θα υποδυθεί τον Γιάννη Σαχτούρα στην ηλικία των 30, ενώ στην ηλικία των 50 θα τον ενσαρκώσει ο Tom Sizemore.

MPE 4Ο ίδιος δήλωσε:

«Η συνεργασία μου προέκυψε εντελώς τυχαία (…) Με πήραν τηλέφωνο από το Λος Άντζελες και μου έκαναν την πρόταση να υποδυθώ τον Γιάννη στην ηλικία των 30 ετών. Περιμένω σα τρελός να ξεκινήσει η ταινία τον Αύγουστο! Ίσως να είναι μια ευκαιρία για μένα να ανοίξει μια νέα επαγγελματική πόρτα στο Λος Άντζελες!»«Επειδή δεν έχω μάθει να κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις, ούτε να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα, πρέπει να πω ότι δεν επεδίωξα τίποτα, απλώς προέκυψε αυτή η πρόταση. Μακάρι να προκύψει και κάτι παραπάνω»

MPE 3Τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας έγιναν τον Μάρτιο στο Μοναστηράκι,στην Ακρόπολη και στον Νέο κόσμο ένω ακολουθούν γυρίσματα στον Παναμά,στην Αίγυπτο και στην Νέα Υόρκη.Η Ταινία αναμέναιτε να βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του ’13 ή τον Ιανουάριο του ’14