• 4 λαχανικά «σύμμαχοι» της υγείας σας

   4 λαχανικά «σύμμαχοι» της υγείας σας

   Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά φέρνοντας μαζί της ποικιλία λαχανικών και φρούτων για να εμπλουτίσουμε τη γεύση αλλά …

  • 11 παράξενα σημάδια που δείχνουν ότι είσαι υπερβολικά αγχωμένη  

   11 παράξενα σημάδια που δείχνουν ότι είσαι υπερβολικά αγχωμένη  

   Αν αισθάνεσαι πως έχεις χάσει τον έλεγχο των πραγμάτων, αλλά δεν ξέρεις τι πάει στραβά τότε ίσως πάσχεις από χρόνιο …

  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν το νεφρό σας βρίσκεται σε κίνδυνο το σώμα σας θα σας στείλει αυτά τα 8 σημάδια  

   ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν το νεφρό σας βρίσκεται σε κίνδυνο το σώμα σας θα σας στείλει αυτά τα 8 σημάδια  

   Tα παρακάτω ζωτικά όργανα βρίσκονται κάτω από τον θωρακικό κλωβό και είναι υπεύθυνα για τον καθαρισμό και την αποτοξίνωση, δηλαδή …

  • Όσα πρέπει να προσέξεις πριν νοικιάσεις ένα διαμέρισμα  

   Όσα πρέπει να προσέξεις πριν νοικιάσεις ένα διαμέρισμα  

   Αν έχεις ξανανοικιάσει κάποιο σπίτι στο παρελθόν, τότε είναι πολύ πιθανό να γνωρίζεις ότι υπάρχουν κάποιες παράμετροι στις οποίες πρέπει …

  • Αυτή είναι η ιστορία του πέναλτι: Πότε και γιατί καθιερώθηκε στο ποδόσφαιρο η «εσχάτη των ποινών»  

   Αυτή είναι η ιστορία του πέναλτι: Πότε και γιατί καθιερώθηκε στο ποδόσφαιρο η «εσχάτη των ποινών»  

   Εχετε αναρωτηθεί ποτέ, πότε καθιερώθηκε το πέναλτι στο ποδόσφαιρο και τι αλλαγές υπήρξαν στην πάροδο του χρόνου; Είναι η «εσχάτη των …

  • Δεν μπορείς να κοιμηθείς εύκολα; Ίσως οφείλεται σ” αυτόν το λόγο  

   Δεν μπορείς να κοιμηθείς εύκολα; Ίσως οφείλεται σ” αυτόν το λόγο  

   Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι αργείς να κοιμηθείς το βράδυ και φταίει καφές, το άγχος που σου γεννά η δουλίτσα …

  • Δεκαπέντε ερωτήσεις και απαντήσεις για το «ψαλίδι» στις συντάξεις

   Δεκαπέντε ερωτήσεις και απαντήσεις για το «ψαλίδι» στις συντάξεις

   Την ώρα που οι νέοι συνταξιούχοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει τη μείωση των συντάξεων με βάση... τον νέο τρόπο υπολογισμού, στο κάδρο …

Πρωτοποριακές Υπηρεσίες και Προτάσεις για Αύξηση της Επιχειρηματικότητας και των Εσόδων Νεοφυών & Υφιστάμενων Ελληνικών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό

safe_image

Του Δρ Χρήστου Χατζηχρήστου

https://drcc.eu/deltio-typou/

Με 25ετή πείρα σε φορολογικά και λογιστικά θέματα και διδακτορικές σπουδές στα συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP), ο Δρ. Χρήστος Χατζηχρήστος παρέχει ουσιαστικές λύσεις και προτάσεις στον νέο επιχειρηματία για να εδραιωθεί και να προσφέρει άκρως ανταγωνιστικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα, χρησιμοποιεί τις εξειδικευμένες γνώσεις του στην αναδιοργάνωση επιχειρήσεων, την κοστολόγηση και τη χρήση νέων τεχνολογιών, καθώς και την εμπειρία που απέκτησε από την ιδιότητα του Ελεγκτή και Αξιολογητή των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, για να βοηθήσει τον υφιστάμενο επιχειρηματία να λάβει καίριες αποφάσεις για την επιχείρησή του, ώστε να αυξήσει την κερδοφορία της επιχείρησής του και να δραστηριοποιηθεί σε νέες αγορές.
Ενδεικτικά αναφέρονται ορισμένες από τις προσφερόμενες υπηρεσίες:
Λογιστικά, φοροτεχνικά, εργατικά θέματα:Τήρηση βιβλίων όλων των κατηγοριών και ενημέρωση για φορολογικά, ασφαλιστικά, εργατικά και λογιστικά θέματα.
Υπηρεσίες φορολογικών κατοίκων εξωτερικού: Διεκπεραίωση των διαδικασιών εγγραφής και όλων των φορολογικών υποχρεώσεων ενός πελάτη ως κατοίκου εξωτερικού.
Υπηρεσίες κοστολόγησης: Χρήση της σωστής μεθόδου κοστολόγησης και σωστή εύρεση κλειδιών μερισμού στα γενικά βιομηχανικά έξοδα, ώστε να βελτιωθεί η ρευστότητα και η κερδοφορία της επιχείρησης.
Διαχείριση και έλεγχος έργων/Αναπτυξιακών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ: Αξιολόγηση προγραμμάτων, διαχείριση έργου και υπηρεσίες συμβούλου τεχνικής υποστήριξης.
Γνωμοδοτήσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες: προς δικηγόρους και δικηγορικά γραφεία.
Μεταφορά φορολογικής έδρας εκτός Ελλάδας.
Εσωτερικός και εξωτερικός έλεγχος επιχειρήσεων: υπηρεσίες αναδιοργάνωσης.
Οι παραπάνω υπηρεσίες προσφέρονται δια ζώσης σε ολόκληρο το νομό Θεσσαλονίκης, αλλά και μέσω της χρήσης τεχνολογιών αιχμής και υπό προϋποθέσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.
«Η τόνωση του επιχειρηματικού κλίματος είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία. Για να επιτευχθεί αυτό, όμως, χρειάζεται καλός προγραμματισμός και καλός καπετάνιος στο τιμόνι της επιχείρησης. Κάποιος που να μπορεί να λαμβάνει σωστές αποφάσεις, στη σωστή στιγμή και να χρησιμοποιεί τα επενδυτικά αγαθά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.» (Δρ. Χρήστος Χατζηχρήστος)
Σχετικά με τον Δρ. Χατζηχρήστο:
Μεταξύ άλλων, ο Δρ. Χρήστος Χατζηχρήστος είναι και (1) Λογιστής-Φοροτεχνικός Α’ Τάξεως (2) Πιστοποιημένος Ελεγκτής Απάτης, (3) Πιστοποιημένος λογιστής με δραστηριοποίηση στην Ευρωπαϊκή ‘Ένωση, (4) έχει ενταχθεί στο Ενιαίο Μητρώο Αξιολογητών (ΕΜΑ) του Υπουργείου Εργασίας στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Ταμείου, (5) Αξιολογητής του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΦΕΠΑΕ) και (6) Εμπειρογνώμονας/Μελετητής της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης για την Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση (ΕΠΕΔΒΜ), (7) και τέλος διετέλεσε εργαστηριακός συνεργάτης του τμήματος Λογιστικής του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για 9 συναπτά έτη.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ. επικοινωνίας: 2310-534750, 6932888450
Ιστότοπος: www.drcc.eu
Email: info@drcc.eu
15555902_1296615837068647_1589724540_n

About Χρήστος Φραντζανάς

Δημοσιογράφος - Στιχουργός - Ποιητής
Bookmark the permalink.