• Meet The Snail Farmer – Agrofarma

      Meet The Snail Farmer – Agrofarma

      Του Τάσου Υψιλάντη- Ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Αgrofarma Meet Tasos Ypsilantis, the owner of a snail farm in Larissa, Greece. His farm …

    • ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!

      ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!

      ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!! ΣΤΗΝΟΥΜΕ Κ ΠΑΛΙ ΝΕΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ!www.ipen.gr.Ξεχωρίζουμε σε πολλά με πολλά σαιτ.Εμείς βαζουμε πολλά και αξιολογα δωρα .Να …

    • ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η όμορφη 18χρονη και ο νεαρός δάσκαλος κολύμβησης

      ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η όμορφη 18χρονη και ο νεαρός δάσκαλος κολύμβησης

      Είναι μόλις το πρώτο μάθημα κολύμβησης αλλά η όμορφη δεκαοχτάχρονη μοιάζει να μαθαίνει με την πρώτη όλα όσα της λέει …

    • Πώς θα κρύψετε πόση ώρα πριν είχατε μπει στο Facebook

      Πώς θα κρύψετε πόση ώρα πριν είχατε μπει στο Facebook

      To Facebook έχει γίνει πια κομμάτι της καθημερινότητας πολλών από εσάς. Σε τέτοιο βαθμό που ανά λίγα λεπτά ή ακόμα και... …

    • Το αντιρατσιστικό ποίημα που επιβάλλεται να έχουμε διαβάσει όλοι   

      Το αντιρατσιστικό ποίημα που επιβάλλεται να έχουμε διαβάσει όλοι  

      Το ποίημα που θα διαβάσεις παρακάτω δεν είναι περίπλοκο. Ούτε δυσανάγνωστο. Δεν απαιτεί αποκωδικοποίηση ή κάποια απαιτητική πνευματική δραστηριότιητα... Το νόημά …

    • Καλεσμένη σε γάμο: Τι δώρο να πάρεις στο ζευγάρι   

      Καλεσμένη σε γάμο: Τι δώρο να πάρεις στο ζευγάρι  

      Παρόλο που 9 στα 10 μελλόνυμφα ζευγάρια καταφεύγουν πλέον στη λίστα γάμου ή τον τραπεζικό λογαριασμό, υπάρχουν και ορισμένοι που …

    • 10 δεισιδαιμονίες που έχουν στοιχειώσει τη ζωή μας

      10 δεισιδαιμονίες που έχουν στοιχειώσει τη ζωή μας

      Την πρώτη φορά που άκουσα για την ''μόρα'' ήταν καλοκαίρι, καθόμασταν στην αυλή με τις κολλητές μου και αρχίσαμε... να λέμε …

KALAMATIANOS Seafood Restaurant

 

04ddb7ee037b69b1250c22272f96344f

 

Πάνω στη θάλασσα και μέσα σε καταπράσινο κήπο, το δημοφιλές ψαροεστιατόριο προσφέρει παραδοσιακή θαλασσινή ελληνική κουζίνα που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τις δημιουργικές και πειραματικές παρεμβάσεις του σεφ Χρήστου Γκρέμου (φωτό ).

Το καλοκαιρινό μενού εμπλουτίζεται με μια μικρή «συλλογή» από κλασικές συνταγές του Αγίου Όρους σε συνεργασία και με την ευλογία του μοναχού Επιφάνειου, όπως ο αγιορείτικος ροφός σε κρεμμυδόζουμο και η χταποδόσουπα με μανέστρα.

Πιάτα που φέρουν τη σφραγίδα του σεφ και δεν πρέπει να λείψουν από τις γευστικές σας εμπειρίες, είναι το φιλέτο από μπακαλιαράκι σε κρούστα καλαμποκάλευρου με γλυκόξινη σάλτσα σύκου και τσιπς πατάτας, το φιλέτο γλώσσας με πλιγούρι, γαρίδες και μπισκ, το σιταρότο με φιλέτο μπαρμπούνι, κατσικίσιο τυρί και νούμπουλο Κέρκυρας, και η βελουτέ οσπριάδας με σοταρισμένη δαμασκηνοελιά και τυρί γκερεμέζι-φιστίκι. Στα συν τα εξαιρετικά ΠΟΠ και τοπικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα που χρησιμοποιούνται στο μαγείρεμα.

Μηλιές Σταυρού, 2ο χλμ. Σταυρού-Ολυμπιάδος, 2397061073

athinorama.gr

About Χρήστος Φραντζανάς

Δημοσιογράφος - Στιχουργός - Ποιητής
Bookmark the permalink.